E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin yanındayız---

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin yanındayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin yanındayız
25 Ocak 2020 - 00:51 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ depreminin ardından Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Erdoğan, "Tüm kurumlarımızla milletimizin yanındayız" ifadesini kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'da 6.8 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili Twitter'dan açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Elazığ’da meydana gelen ve pek çok ilimizde hissedilen depremin en az kayıpla atlatılması ve vatandaşlarımızın can güvenliğinin sağlanması için ilgili kurumlarımız gerekli tüm tedbirleri almaktadır. Çevre ve Şehircilik, İçişleri ve Sağlık Bakanlarımızı bölgeye gönderdik" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türkiye Cumhurbaşkanı olarak, çalışmaları yakından takip etiğimizin bilinmesini istiyorum. Başta AFAD ve Kızılay olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarımızla Milletimizin yanındayız. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum" mesajını da paylaştı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ....25 Ocak 2020 17:02

    TEz malazgirt otagı yapıla.. yapılıras depremden etkılenmeyız. 

  • Kamil 25 Ocak 2020 15:56

    Yeni bir deprem vergisi çıkarmayın da millete...

  • Nnn25 Ocak 2020 10:56

    Saraylar yaptırdım mermer direkten

  • Hujos26 Ocak 2020 10:27

    Nedim herkes senin gibi batan şeylerden keyif almaz. Bazısı erkektir.

  • Nedim25 Ocak 2020 16:34

    Bir  tarafına mı battı!

  • tv25 Ocak 2020 10:14

    hepimize geçmiş olsun ölenlere allahdan ramet kalanların başı sag olsun sayın cumhurbaşkanı barınma hakkı kutsal lakin bizler bazı mütahitlerin ada bazlı çalışmalarının belkide ilerideki deprem zedeleri olacagız  belediyeleri yanımızda goremiyoruz ada bazında verilen terlerde sıkıntı yaşıyorz bazı arsa sahiplerinin aç gözlulugunden yıllaca bekliyoruz mutahit firmalarda bizleri dinlemiyor akıbet pekte hayır gozükmüyor kenseldönüşümde vede atabazında sizlerin vede belediyelerin bir an önce mütahit firmaları  aldıkları ada bazlı yerleri yapması için sıkıştırmanızı rıca ediyoruz   insallah bu yazı size ulasır saygılar

  • Yunus25 Ocak 2020 09:38

    Deprem vergileri nereye harcandı