E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani'yi kabul etti---

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani'yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani'yi kabul etti
12 Şubat 2023 - 16:29 borsagundem.com

Deprem felaketinin ardından Türkiye'ye gelen ilk lider Katar Emiri Şeyh Temim oldu. İstanbul'a gelen Şeyh Temim'i Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nde kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Türkiye'ye gelen Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'yi kabul etti.

Vahdettin Köşkü'nde basına kapalı gerçekleşen kabulde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim bir araya geldi.

Katar Emiri Şeyh Temim, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Türkiye'yi ziyaret eden ilk lider oldu.

Katar Emiri Şeyh Temim'den "kardeşlerimizle dayanışma içindeyiz" mesajı

Şeyh Temim, Türkiye'ye gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya geldiğini ve Türkiye ile Suriye'de meydana gelen yıkıcı deprem felaketinin etkilerini değerlendirdiklerini dile getiren Temim, "Kardeşlerimizle dayanışma içinde olduğumuzu, desteğimizi ve bu felaketin yaralarını sarma konusundaki çalışmalara katkımızı ifade ettik." ifadesini kullandı.

Katar Emirlik Divanından ziyarete ilişkin yapılan açıklamada ise Temim ile Erdoğan arasındaki görüşmede, iki ülke arasındaki stratejik ilişkiler, bunların geliştirilmesi ve bölgede yaşanan gelişmelerin ele alındığı bilgisi geçildi.

Şeyh Temim, görüşmede, Erdoğan'a depremde hayatını kaybedenler için baş sağlığı dilerken, Katar'ın, bu krizi aşmaları için kardeş Türkiye halkına her türlü desteği sunmaya devam edeceğini vurguladı.

Katar Emiri Al Sani, Türkiye'ye geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesinde kira yardımını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman'a gitti

Rusya Uzay Ajansı, depremin tektonik etkisini görüntüledi

155. saatte mutlu haber! Genç Hüseyin'in mucizesi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okie Dokie13 Şubat 2023 09:58

    Yüz ifadeleri her şeyi anlatıyor. Katar emiri nedense pek mutlu ve ağzı kulaklarında. 

  • VaTaNDaŞ 13 Şubat 2023 01:18

    Troller iş başında.. Gece gündüz saçma sapan cahilce yazarlar artık..

  • azılı solcu13 Şubat 2023 00:44

    yeşil sermaye istemiyoruz.bize amerika ve avrupalı dostlarımızın helal dolarları ve euroları lazım.onlarda zaten bize bol bol gönderiyorlar.ne varsa batılı dostlarımızda var.herşey guzel olacak.rahmetli deniz baykal bile ısrarla yeşil dolar istemedi ve almadı ne kadar da haklı oldugunu halkımız gördu.ne varsa millet ittifakında var.herşey guzel olucak.

  • Vatan için 13 Şubat 2023 00:31

    Emre denen bir yaratık in saçma yorumuna cevap verirken köpek köpekten de adı örneği verilmesin köpeklerin depremde nasıl can kurtardığını nasıl yol gösterdiğini görmüşsünuzdur bu beyinsiz yaratıklara bu tip örnekler vermeyin

  • misafir12 Şubat 2023 22:56

    adamlar 14 milyon dolar bağışladı  Allah razı olsun 

  • mehme12 Şubat 2023 22:00

    millet yeşil sermaye diye bu kişiler para verecek diye seviniyor ve destekliyor. bu sermaye yeşil değil karanlık sermaye.bizim gibi güvenilmez ülkelere bu karanlık sermaye gelir ama normal kar almaz misli ile alır... Hatta gelecek gibi yapar oyalr ülkeyi sonra ihtiyacın artınca da daha ağır şartlarda para verir. İMF den para almıyoruz  diye övünüp bu kişilerden para almak şuna benzer kredi kartından nakit çekmedim gidip tefeciden aldım diye övünmek ile aynıdır....

  • Reha.12 Şubat 2023 20:46

    Elbette eksigimiz..hatamiz..ders alacagimiz..var..ama bunun hesabi simdi degil..biraz dalga durunca..oncelegimiz bu dalgaya durduabilmek...bitincede herkezin..sorunlulgu..cezasi..elbette verilmelidir..bu yonden.. siyasete cekmek..cok..ama cok cirkin..hele hele ..bu yonden muhalefet cok kaybetti...bu olayadaki..muhalefetligini bile yapamadi yazik...muhalif olabilirsin ama ahlaksiz..olamassin.saygilar

  • Murat12 Şubat 2023 19:39

    Hani ZÙBUKLER nerde...Katar yesil sermayeydi....yunanistan kadar olamadiniz..yaziklar olsun..gercekten millet ic yuzunuzu gordu sùkùr.

  • Murat12 Şubat 2023 22:15

    ÀLI RIZA ayni seyleri dusunuyoruz...yaziyi .iyi oku..anlamamisin..ben KATARDAN rahatsiz olanlar soyledim.

  • ALİ RIZA GÜZELKALE12 Şubat 2023 21:19

    ALLAH belanızı versin hemi.yeşil sermaye senin nerene batıyor vatanhani seni.kafirin sermayesi senin kanının her tarafına işlemiş senin.

  • AHMET ÖZBİLEN12 Şubat 2023 21:01

    Haydi ordan.Ne yapacak idi eline kazma kürek alıp ilk gün mü gelecek idi.Önemli olan islam ülkelerinin bundan sonra bizlere ne yapacakları önemli.mesala bir kaç devlet 100-2000-10 000 yapsa bu iş tamamdır.

  • VaTaNDaŞ 12 Şubat 2023 19:33

    Yorumlara bakıyorum da burası da trol dolu.. Seçimler yaklaştıkça troller daha yoğun çalışıyo.. Ama bu seçimde 20 yıllık karanlık dönem bitecek.. Troller dahil bütün sorumlulardan hesap sorulacak..

  • Ferdi12 Şubat 2023 21:17

    Ahmak sen hala secimdemisin...vsy..vay..ha..onuda gorecen merak etme..yunan kadar olamamisin..

  • AHMET ÖZBİR12 Şubat 2023 21:06

    "VATANDAŞ" TrolMatik, benim tek derdim VATAN, yani vatanı, bayrağı YERE SERMEK hedefleri olan PKK-FETÖ'yü YOKEDECEK Yiğitler'in YANINDA olmak, işbirlikçilerin KARŞISINDA bulunmak.

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL12 Şubat 2023 21:03

    ulan yşak.yolları görmüyormusun yol kalmamış binaların hepsinin üzerine bomba atılmış gibi un ufak olmuş sen hala siyaset yapıyorsun.senin kralın olsa ne yapacak idi.bu ALLAH ın afatı.şerefsizlik yapma milletin moralini bozma derim.

  • AHMET ÖZBİR12 Şubat 2023 18:52

    KATAR TÜRK'e böyle zor zamanda çok şey KATAR, kardeşlik ise bugün belli edilmeli, madden ve manen büyük destekte bulunulmalıdır. Ayrıca Sn. Al Sani'ye içerden hainlik alçaklık yapıldığı gün ülkem ve REİS'im anında müdahalede bulunup KAOSTAN kurtarılmasına yardımcı oldu. Katarlılar TÜRK'ÜN KIYAĞINI UNUTMAZ, gereğini her şartta yapar.

  • Baran12 Şubat 2023 21:04

    Emre denilen haysiyetsiz ve şerefsiz sen bence Köpekten daha köpek birisin.

  • emre12 Şubat 2023 20:12

    katar diye uluyorsun ama donunu onlara kaptırdın haberin yok.