E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCristiano Ronaldo: Sonuçlara katlanma zamanı---

Cristiano Ronaldo: Sonuçlara katlanma zamanı

Cristiano Ronaldo: Sonuçlara katlanma zamanı
11 Aralık 2022 - 20:17 borsagundem.com

Portekizli süperyıldız Cristiano Ronaldo, milli takımının Fas'a elenmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Ronaldo, "Rüya sürerken güzeldi. Şimdi herkesin kendi sonuçlarını çıkarmasına izin verme zamanı" dedi.

2022 Dünya Kupası Çeyrek Final turunda Fas’a elenen Portekiz'de gözler dünyanın en önemli futbol yıldızları arasında gösterilen Portekizli Cristiano Ronaldo'ya çevrildi. Fas maçına ikinci yarının ortalarında giren Ronaldo, maçın son düdüğünün ardından gözyaşlarını tutamayarak soyunma odasına yönelmişti.  

Ronaldo Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi:

Kariyerimin en iddialı hayaliydi

“Portekiz için bir Dünya Kupası kazanmak, kariyerimin en büyük ve en iddialı hayaliydi. Neyse ki, Portekiz dahil uluslararası boyutta birçok şampiyonluk kazandım ama ülkemizin adını dünyada en üst sıralara çıkarmak en büyük hayalimdi.”

“Bunun için savaştım. Bu hayal için çok savaştım. 16 yılda, gol attığı 5 Dünya Kupası’nda her zaman harika oyuncularla birlikte ve milyonlarca Portekizlinin desteğiyle her şeyimi verdim. Her şeyi sahada bıraktım. Yüzümü asla mücadeleye çevirmedim ve bu hayalimden asla vazgeçmedim.”

Rüya güzeldi. Şimdi sonuç çıkarma zamanı

“Ne yazık ki dün rüya sona erdi. Sıcak tepki vermeye değmez. Herkesin bilmesini istiyorum ki, çok şey söylendi, yazıldı, spekülasyon yapıldı ama Portekiz’e olan bağlılığım bir an bile değişmedi. Her zaman, herkesin hedefi için savaşan bir kişiydim ve takım arkadaşlarıma, ülkeme asla sırtımı dönmedim.”

“Şimdilik söylenecek fazla bir şey yok. Teşekkürler, Portekiz. Teşekkürler Katar. Rüya sürerken güzeldi. Şimdi herkesin kendi sonuçlarını çıkarmasına izin verme zamanı.”

Fas, Portekiz'i yıktı, Ronaldo gözyaşlarına boğuldu

 

Fas Dünya Kupası'nda tarih yazdı!

 

Fas gözünü kupaya dikti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)