E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇin orduyu yeniden inşa edecek---

Çin orduyu yeniden inşa edecek

Çin orduyu yeniden inşa edecek
10 Mart 2021 - 08:23 borsagundem.com

Korona virüsü dünyanın başına bela eden ve birçok ülkeyi ekonomik krize sürükleyen Çin, milli savunma ve ordunun yenin inşasına odaklanıyor

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, 14. Beş Yıllık Plan (2021-2025) döneminde milli savunma ve ordu inşasına iyi bir başlangıç yapılmasının önemini vurguladı.

Aynı zamanda Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi Genel Sekreterliği ve Merkez Askeri Komisyon Başkanlığı görevlerini de icra eden Xi Jinping, 13. Çin Ulusal Halk Meclisi’nin 4. Yıllık Toplantısı’na katılan Çin Halk Kurtuluş Ordusu ve Çin Halk Silahlı Polis Kuvvetleri delegasyonunun oturumuna katıldı.

Oturumda konuşan Xi, bu yılın 14. Beş Yıllık Plan’ın ilk yılı olduğuna işaret ederek, söz konusu plan kapsamında milli savunma ve ordu inşasına iyi bir başlangıç yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Beyaz Saray: Çin ile iletişimimiz sürüyor

 

Çin ordusuna 'savaşa hazır olun' talimatı verildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • manyak herif10 Mart 2021 21:10

    yiğit çin ordusuna ve çin cumhuriyetine güveniyorum.bizi kurtaracak olan ne amerika ne rusyadır ,bizi kurtaracak olan yüce çin devletidir.MAO dur.yaşasın çin- türk dostluğu.

  • Sahin10 Mart 2021 21:49

    Neden ağzını açıp bir yerlerden kurtarılmak istiyorsun kendi gücünün farkında ol kendi ülken için en iyisini iste çin in arkandaki türk müslümanlara yaptığı zulümden haberin yok sanırım. Demokrasi nerdeyse ekonomi ve güç te orda olur