E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇin, ABD'yi 'dünyanın baş belası' olarak nitelendirdi---

Çin, ABD'yi 'dünyanın baş belası' olarak nitelendirdi

Çin, ABD'yi 'dünyanın baş belası' olarak nitelendirdi
13 Aralık 2019 - 16:09 borsagundem.com

Çin Dışişleri Bakanı Vang Yi, Trump yönetiminin birçok uluslararası anlaşmadan çekilmesine atıfta bulunarak "ABD'yi bugün dünyanın baş belası yaptı." dedi.

Çin Dışişleri Bakanı Vang Yi, Çin dış politikası konulu bir konferansta yaptığı Çin Dışişleri Bakanı Vang Yi, Trump yönetiminin birçok uluslararası anlaşmadan çekilmesine atıfta bulunarak "ABD'yi bugün dünyanın baş belası yaptı." dedi.konuşmada, ABD Başkanı Donald Trump yönetiminin birçok uluslararası anlaşmadan çekilmesine atıfta bulunarak "Washington'un uluslararası anlaşmalardan çekilmesi, uluslararası topluma çok sayıda sorun ve dert yarattı, ABD'yi bugün dünyanın baş belası yaptı." ifadesini kullandı.

Vang, ABD'nin, Çin ile aralarında ortak güven tesis edilmesine ciddi biçimde zarar verdiğini ifade ederek "ABD ile çatışmaları ve farklılıkları, ortak saygı ve eşitlik temelinde müzakere ve diyalog yoluyla çözmeye hevesliyiz. Ancak tek taraflı yaptırımı veya zorbalığı asla kabul etmeyeceğiz." yorumunu yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Selahattin Ölmez13 Aralık 2019 19:35

    umarım 3.dünya savaşı yaparsınızda ikisinde helak olursunuz.sizlerde müslümanlara az şeyler yapmadınız.

  • kılıç13 Aralık 2019 19:26

    ALLAH HELAK ETSİNDE DÜNYA RAHATA KAVUŞSUN. 

  • Tufan 13 Aralık 2019 19:11

    Al birini vur ötekine

  • Gerçek 13 Aralık 2019 18:31

    Başta Uygur Moğol Tibet bölgeleri olmak üzere her yeti yağmalıyırlar sonrada bunu söyle. De get la! Güç sizde olsa dünyanın anasını ağlatırsınız.

  • HÜLYA ÇİFTCİ13 Aralık 2019 18:24

    biz bunu asırlardık söylüyor idik sizler inanmıyordunuz çünkü para gözünüzü kör etmiş idi.şimdi yavaş yavaş uyanmaya başladınız.biraz bir koltuk atsanız yeter.bakın bizler sizlerin uygur daki müslüman Türklere yaptığınız zulümler dışında sizler ile anlaşabiliriz.

  • sedat13 Aralık 2019 18:22

    Az bile demiş.Gerçi sadece Amerika değil özellikle İngiltere,Fransa,Rusya vs. bir çok ülkede dünyanın baş belalarıdır.Onların zengin olma hırsı olmasaydı dünya çok daha yaşanabilecek bir yer olurdu.

  • köfteci13 Aralık 2019 17:40

    tamam amerika belada,  çinin de  hiç bir farkı yok ondan

  • selamı 13 Aralık 2019 16:54

    dogru soze sapka cıkarılır

  • Kamil13 Aralık 2019 16:31

    Doğru demişsiniz de siz de aşağı kalmıyorsunuz Tibet'de , Uygurlara asimilasyonda vs... :(  :(