E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCHP'li vekillerden sert tepki: Yazıklar olsun---

CHP'li vekillerden sert tepki: Yazıklar olsun

CHP'li vekillerden sert tepki: Yazıklar olsun
07 Ağustos 2017 - 06:04 borsagundem.com

Beşiktaş - Konyaspor maçına 48 saat önceden izin alınmadığı gerekçesiyle sokulmayan pankartlardan biri de Beşiktaş taraftarının hazırladığı 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa' pankartı oldu. Bu duruma CHP'li vekiller tepki gösterdi.

Beşiktaş - Konyaspor Süper Kupa Finali öncesindeki yoğun güvenlik önlemleri bazı sıkıntıları da beraberinde getirdi. Her iki takım taraftarlarının yoğun güvenlik önlemleri altında stada alınması, uzun kuyruklar oluşmasına neden olurken pankartların da sıkı denetimden geçirildiği görüldü.

İçeri alınmayan pankartlardan biri de Beşiktaş taraftarları tarafından hazırlatılan, "Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa" pankartıydı.

PANKARTA İZİN ALINMAMIŞ

Yetkililer, içeri alınmayan pankartların 48 saat önceden izin alınması gerektiğini açıkladılar.

CHP'Lİ VEKİLLERDEN TEPKİ

CHP milletvekilleri de sosyal medyadan bu duruma tepki gösterdi. İşte o tepkilerden bazıları:

Tuncay Özkan: 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa' pankartı 'izinsiz' olduğu gerekçesiyle stada alınmamış. Bu pankart için izne gerek mi var? Yazıklar olsun! Milli mücadelenin başladığı topraklarda Atatürk'e yasak! Gençliğe Hitabe'deki gaflet ve dalalet durumu tam da bu! 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa' pankartını yasaklayanlara Beşiktaş taraftarının yanıtı İzmir Marşı oldu... Meşale ve bıçaklar tribünde, taraftar sahada; Atatürk pankartı ise yasak! 6222 sayılı kanun Atatürk pankartlarını engellemek için mi getirildi?

Mustafa Balbay: NUTUK şöyle başlar: "19 Mayıs 1919, Samsun'a çıktım, durum..." Büyük Atatürk; Bugünkü durum da yeniden başlamayı gerektirecek kadar vahim! Hadi diyelim pankartı stada almamaya gücünüz yetti; yürekler engel tanımaz ki! Bu sevgi stadlara sığmaz ki!

Ali Özgündüz: Bunlar sadece senin fikirlerinden, aklından değil, heykelinden,gölgenden isminin yazıldığı afişten korkuyorlar!..

Gamze Akkuş İlgezdi: Stada bıçak sokmak serbest ama #YaşaMustafaKemalPaşaYaşa pankartı sokmak yasak..

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir07 Ağustos 2017 23:43

    ordulu rahatsızmı oldun kurucu liderimizin isminin anılmasından.

  • ordulu07 Ağustos 2017 13:53

    chp ye ALMANYA talimat vermiş onlar da söyleneni yapıyorlar. kızmamak lazım . aksine daha dikkatli olacağız ...

  • Ayşe Özen07 Ağustos 2017 11:23

    Bir ülke düşünün ki kurucusuna düşman. Hayret birşey. Bunlar gericiler. Akp de buna çanak tutuyor maalesef. Atatürk'ü unutturamayacaksınız hiçbir zaman.

  • AHMET07 Ağustos 2017 10:33

    MEMLEKETİ KARIŞTIRMAK İÇİN HERŞEYİ YAPIYOR BU CHP LİLER

  • AHMET07 Ağustos 2017 10:30

    MEMLEKETİ KARIŞTIRMAK İÇİN HERŞEYİ YAPIYOR BU CHP LİLER

  • Alp Tiğin07 Ağustos 2017 09:34

    Yönetimin yalakaları ,Büyük Önder'e karşı son derece saygısızlar.Bunlar değil T.C.nin memuru,hamal bile olamazlar.Yazıklar olsun ülkeyi yönetenlere.

  • Kemalizm07 Ağustos 2017 07:02

    Yazıklar olsun.büyük önder devletimizin Kurucu lideri ATATÜRK afişi stada alınmıyor.Aynı durumda sn.cumhurbaşkanı nın afişi olsa yine mi içeri alınmaz dı.