E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'li muhalifler Ankara'da bir araya geldi---

CHP'li muhalifler Ankara'da bir araya geldi

CHP'li muhalifler Ankara'da bir araya geldi
12 Ağustos 2018 - 19:54 borsagundem.com

CHP'de muhalifler olağanüstü kurultay için yeni yollar arıyor. Muhalifler, CHP yönetiminin kurultay için yeterli imza toplanamadı açıklamalarının ardından bu kez tüzük kurultayı için harekete geçti

CHP'de muhalifler partiyi tüzük kurultayına götürüp götürmemeye karar vermek için Ankara'da bir araya geldi. Toplantıda bazı delegeler çağrı grubunu eleştirdi, imza toplama sürecinin iyi organize edilemediğini ileri sürdü. İnce'nin imza sürecine başta katılması gerekiğini söyleyen delegeler, tüzük kurultayı yapılsa bile bir sonuç alınamayacağını kaydetti. Toplantı sonunda partiyi tüzük kurultayına götürmeme yönünde bir irade çıkacağı tahmin ediliyor.

SADECE 200 DELEGE TOPLANTIYA KATILDI

Çağrı grubuna göre kurultay için imza verdiği iddia edilen 630 ancak genel merkez tarafından 569 oldukları açıklanan delegelerden ancak 200 kadarı toplantıya katıldı.

TÜZÜN: "HENÜZ KURULTAYA GİTMEME YÖNÜNDE KARAR ALINMADI"

Çağrı Grubu üyelerinden Yaşar Tüzün Hürriyet'e yaptığı açıklamada 30 civarında delegenin söz aldığını, bunlardan bir kişinin çağrı grubunun illere gitmemesi nedeniyle eleştiride bulunduğunu belirtti. Henüz toplantıda tüzük kurultayına gitmeme yönünde karar alınmadığını kaydeden Tüzün, tüm konuşmaların bitiminde değerlendirme yapacaklarını belirtti. (İsmail Saymaz - Hürriyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)