E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'den Süleyman Soylu'ya İmamoğlu cevabı---

CHP'den Süleyman Soylu'ya İmamoğlu cevabı

CHP'den Süleyman Soylu'ya İmamoğlu cevabı
03 Eylül 2019 - 17:54 borsagundem.com

CHP'den İBB Başkanı İmamoğlu'na 'İşini yap, başka işlerle meşgul olursan pejmürde ederiz' diyen Soylu'ya yanıt.

Kayyum atamalarına tepki gösteren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için "İşini yap, başımızın üzerinde yerin var ama işini yapmanın dışında başka işlerle meşgul olursan pejmürde ederiz" diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya CHP’den yanıt geldi.

Bursa'da yapılan düzensiz göçle ilgili değerlendirme toplantısına konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB Başkanı İmamoğlu'nun kayyumla görevden alınan belediye başkanlarıyla görüşmesini sert sözlerle eleştirdi.

Soylu, İmamoğlu'na yönelik olarak, "Buradan söylüyorum: İşini yap, başımızın üzerinde yerin var, ama işini yapmanın dışında başka işlerle meşgul olursan pejmürde ederiz. Bu kadar açık ve net. Bu ülke adına, bu millet adına, sağına soluna bakmayız. Yıllardır terörden acı çeken insanlar dururken, terörist cenazelerinde yas tutan adamlara böylesine bir destek milletimizin de bizim de gönlümüzü acıtır, kimse kusura bakmasın" ifadesini kullandı. 

Soylu'nun açıklamalarına tepki gösteren CHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "'Atanmış' bir Bakanın, 'seçilmiş' bir Büyükşehir Belediye Başkanı'nı alenen tehdit etmesi hadsizliktir! Sizi milli iradeye ve halkın kararına saygıya davet ediyorum. Haddinizi bilin" dedi.

​ÖZGÜR ÖZEL: ATEŞ OLSAN CÜRMÜN KADAR YER YAKARSIN

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de, Twitter'dan yaptığı paylaşımla Soylu'nun açıklamalarına tepki gösterdi.

Özel, "Soylu halkın değil siyasi sahibinin seçtiği onun yerine tehdit ve hakaret eden bir kukladır. Atanmış Soylu seçilmiş İmamoğlu’nu tehdit ediyor. Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. Dünyanın en büyük metropolüne iki kez seçilen başkanı tehdit eden Soylu haddini bil otur yerine" ifadesini kullandı.

Soylu'dan İmamoğlu'na: Başka işlerle meşgul olursan pejmürde ederiz

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (26)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatansever04 Eylül 2019 07:50

    Garip ülkem Türkiyem biz ne zaman aklı üstün tutucagiz , siyasiler örnek olacağına iyice alta çekiyor toplumu, CHP nin devlet karşıtı kişilere destek vermesi de yanlış bundan malzeme çıkarıp halkın seçtiği kişiyi tehdit etmekte .

  • Oflu04 Eylül 2019 06:59

    Oflu ile oyun olmaz

  • R.Demir03 Eylül 2019 23:54

    Devlet Nasır dır Nasıra kim basarsa Değil kendi Yedi Sülalesine müdahale edilir Özgür Özel Yol geçen hanı Değil burası 2000 yıllık Kadim Devlet Diyarıbekir Mardin Van Nasıl olduysa İstanbul da EKO Basarsa Nasıra GÖRÜRSÜN CÜRMÜ Özgür Özel

  • nedim03 Eylül 2019 23:05

    Herif zaten mayasıllı  ...ç gibi bir Diyarbakır da  Bir bodrum da

  • mezarci 03 Eylül 2019 22:42

    ,ve chp de bunu cok guzel kullaniyor,ben hayatimda ne oy kullandim nede siyasi gorusum var.bugun TC icindeki uc parti chp iyi parti hdp ucude birlik olmus TC nin onunu kesmek icin ellerinden geleni yapiyorlar...Istanbulda belediye baskani secilen bu kisi gidiyor TC dusmanlarinin ,benim askerime guvenlik guclerine kursun sikan kisilerin uyelerine destek vermek icin gorusme yapiyor,neyimis secilmisler,yerim sizin secilmisinizi ,askerime guvenlik guclerime silah sikan kisi destekcisi yatakcisi kim olursa olsun gozunun yasina bakmam.son soz burasi Turtur ve sonsuza kadar boyle kalacak,lutfen yayinlayin,saygilar.

  • Gereksiz 04 Eylül 2019 07:24

    Siyasi görüşün yoksa niye yorum yapıyorsun

  • mezarci 03 Eylül 2019 22:41

    dah durun bakalim gram gram chp nin gercek yuzu/post bir dussun ondan sonra gercekler ortaya cikacak .chp hizmet etmekle uzaktan yakindan alakasi yok,amaclari Erdogan/AK Parti gitsin ne olursa olsun,cunku bu memleket cumhurrie kurulali boyle hizmet gormedi,cunku bu memleket simdiye kadar hakkini cikarlarini boylesine savunmadi ve boyun egmedi.onun icindir ki icerdeki ve disardak tum Turk dusmanlari tum gucleriyle chp arkasinda ,ve r.

  • Eğitim03 Eylül 2019 23:58

    Yorum yazmadan önce okumayı yazmayı yeterince öğrenseydin çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

  • AHMET ÖZBİR03 Eylül 2019 22:38

    SOYU güzel, hizmeti güzel, FETÖ-PKK'yı ezer geçer, sizin gibi kaosseverler böyle yiğitlere DİL uzatır, teröristseverlere ancak GÜL uzatır!

  • Halk03 Eylül 2019 21:37

    Seyit Torun %100 haklı. İç işleri bakanlığı suç var ise tespit eder, ispatlar ve gereğini yapar, tehdit etmez. Tehdit mafya tarafından yapılır ve uygulanır.

  • bilader03 Eylül 2019 21:34

    Imamogluna bu laflari eden gercekten soylu mu? hic oyle gorunmuyor.

  • ggff03 Eylül 2019 21:19

    bu ülkede demokrasi var dere beyliği yok hukuk var

  • vatandaş03 Eylül 2019 20:48

    aynaya bak mazide neler neler göreceksin hay gidi heyyyyyyyy tencere dibin kara misali memleketin getirildiği duruma bak 

  • Bika03 Eylül 2019 20:37

    İçişleri bakanının  Zekeriya ÖZ  hakkındaki övgüleri unutulmadı, yakalayıp Türkiye'ye getirilip yargılanmasını sağlamanın yolunu bulmalı. Ergenekon davası mağdurları için ne yaptı bugüne kadar.

  • Ali03 Eylül 2019 20:11

    Sayın İmamaoğlu ve yanıdaki pkk sevenler bir iyilik yapıp evlatları dağa kaçırılan anne ve babalar için hdpli kardeşlerinize bir rica edip insanların çocuklarına kavuşmalarına yardımcı olsayadınız Nasıl olsa sizi dinliyorlar yolunuz aynı yolmuş ya hani

  • :))03 Eylül 2019 19:15

    seçim yenilensin fark 1.800,000,00 olsun :D .milli irada aslolan 800.000 fark bu :))

  • abdullah 1103 Eylül 2019 19:15

    dünyanın en büyük metropolünün seçmenlerinin yarısından biraz fazlasının seçtiği başkan özel mi? ne iş yapar acaba bilelim de bizde destek yaparız bir sonraki seçimde orman mı yakar ormanları yakanlara destek mi çıkar yoksa milletin çoluk çocuğunu zorla dağa çıkaranlara güç mü olur? istanbulu ateşe veren gezi budalalarına destek mi olur. insanlar sizi yıkmak için mi? seçiyor yapmak için mi? anlayabilmiş değilim. vekil olmak vekil yapan kişinin menfaatlerini korumaktır kral olmak değil özel olmak hiç değil sadece ve sadece aldığınız maaş karşılığı millete hizmet ediyorsunuz kanunlar dahilinde içişleri bakanıda sizlerin kanunsuz işlerini takiple sorumludur.

  • Türk 03 Eylül 2019 20:17

    Abdullah hocam çok boş yapmışsın.

  • fark03 Eylül 2019 18:43

    Vaybe curumunuz kadar yer yakarsınız korku imparatorluğu 800.000fark ile bitti....

  • doğrucu03 Eylül 2019 22:55

    bunu yazarken hiç utanmadınmı

  • osman03 Eylül 2019 18:36

    Saka gibi ya. Sanki RTE yi bu millet secmedi. Reisin ne diktatorlugu kalmisti ne sultanligi...Eger hukaridaki yazilanlarla hemfikirseniz eeey okcular o zaman sqygi duyun secilmislere. Ama nerdeee? Cunku o sizin taraftan degil di mi. Yenmis de yenmis. Cikmissin yenmis. 🤣

  • abdullah03 Eylül 2019 18:32

    özel beyimiz ekrem beye cürmünü hatırlatmanız daha doğru olurdu bence herkes kendi işini yapsın farklı bir görev yüklendiyse seçenlerin ne için seçtiğini bilmesi gerektiğini düşünüyorum bizleri de bilgilendirirseniz memnun oluruz. anlayalım yani belediye başkanımı yoksa birilerinin emir eri kukla mı? ne iş verilse onu yapan biri mi? kendini ne zannediyor seçilmiş olmak herşeyi yapabilir anlamına mı geliyor. öyleyse seçilmiş başkan herşeyi atadığı kişiye yaptırabilir zoruna gitmesin. sen seçilmekle herşeyi yapabileceğinimn kafasında mısın sen vekilsin senin ne yapman istendiyse onu yaparsın özel değilsin yani işini yap herkes verilen işi yapsın.

  • Ömer Koparır 03 Eylül 2019 18:11

    İmamoğlu korkma arkanda iman dolu serhadın var

  • nedim03 Eylül 2019 23:03

    ..tir oradan

  • kamil03 Eylül 2019 18:05

    Atanmış birinin seçilmiş birini tehdit etmesi halk tarafından kabul görmez. Biri halkın seçtiği ve desteklediği biri diğeri ise birisi tarafından atanmış. Bakanın bulunduğu kuruma dayanarak insanları tehdit etmesi kabul edilemez. 

  • AhmetK03 Eylül 2019 20:04

    Kamillll, koyar adaylıgını istedıgı yerden milletvekili secılır mesela.. hem de pkk destegını almadan. İçişleri bakanı olarak ki belediye baskanları da onun yetkısı altındadır denetler, uyarır. Sabah aksam küfür ettiğiniz, diktator dedıgınızRTE yıllardır tek basına secım kazanıyor, hani ona gosterdiğiniz saygı. Kendınızı cok akıllı sanıyorsunuz ama zerre aklınız yok mankurtlar sizi. Sen bunları twitterda yenı yetme bebeleri demokrası gazıyla kandırmada kullan. Buralar sana agır gelır, azıcık da isminin yada nickinin adamı olmaya calıs