E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'den Akşener ziyareti iddiasına yalanlama---

CHP'den Akşener ziyareti iddiasına yalanlama

CHP'den Akşener ziyareti iddiasına yalanlama
04 Mart 2023 - 14:00 borsagundem.com

CHP, Meral Akşener'in 10 büyükşehir belediye başkanıyla bir araya geleceği iddiasını yalanladı.

CHP'li 10 büyükşehir belediye başkanının İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le bir araya geleceği iddia edildi. CHP Genel Merkezi'nden gelen bilgi notunda, böyle bir ziyaretin planlanmadığı belirtildi.

İYİ Parti’nin Altılı Masa’ya dair eleştirilerinin ardından Ankara’da kritik bir görüşme gerçekleştireceği bilgisi kulislere yansımıştı.

CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen 10 belediye başkanının İYİ Parti lideri Meral Akşener’le de görüşeceği belirtilmişti.

Görüşmeye, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu katılacağı ifade edilmişti.

Ancak, CHP Genel Merkezi’nden gazetecilere gönderilen bilgi notunda böyle bir ziyaretin planlanmadığı belirtildi.

Paçacı: İYİ Parti masadan kalkmadı, kaldırıldı

 

İYİ Parti'den Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilişkin açıklama

 

Akşener'in açıklamaları dünya basınında geniş yankı buldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mezarci 05 Mart 2023 10:54

    chp li belediye baskanlari bir baska parti lideriyle ozel gorusme yapiyor ,bu chp liderinin acizliginden baska birsey degildir

  • mezarci 05 Mart 2023 10:52

    Kilincdaroglunun istifasini zorlarlarsa sasirmam

  • Mucise Reis : )04 Mart 2023 16:36

    kim gelirse gelsin parlamanter sistem gelsin millet rahata ersin. Herkesin çakarlı oto alıp gezmesi, krallar gibi devlet kurumlarını babalarının markez zinciri sanıp emirler vermesi çok saçma bir model. o bakımdan herkes bir yerde yetkisini sınırların bu ülkede. Böyle olursa zaten sistem oturur rayına. herkes kral olsun, ben derebeylık kurayım, öterki derebeye bağlı köy yöneteyim vb. derdinde.

  • ALİ KODUŞ04 Mart 2023 14:39

    RTE nin inadı ve ben çok bilirim kaprisi bunlara belediye başkanlığını tepside ikram ettirdi.Binali yıldırım da kim ki istanbul belediye başkanlığı nı yapsın kayseri belediye başkanı kim ki ankara belediye başkanlığını yapsın.

  • AHMET ÖZBİLEN04 Mart 2023 14:35

    Bunların ne projeleri, ne vizyonları ne tecrübeleri  ne başarıları var da bu ülkenin cumhurbaşkanları olacaklar.