E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP’de sıra Parti Meclisi seçiminde---

CHP’de sıra Parti Meclisi seçiminde

CHP’de sıra Parti Meclisi seçiminde
05 Kasım 2023 - 12:53 borsagundem.com

Özgür Özel'in CHP'nin yeni Genel Başkanı seçilmesinin ardından bugün Parti Meclisi ile Yüksek Disiplin Kurulu üyelerini seçimi yapılacak.

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nın bugünkü bölümünde 60 kişilik Parti Meclisi (PM) ile 15 kişilik Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyelerinin seçimi yapılacak.

Özgür Özel’in genel başkanlığa seçildiği Ankara Spor Salonu’ndaki kurultayda partinin kurultayın ardından en yetkili organı olan PM belirlenecek.

Genel başkanlık seçimi için oy kullanan 1366 delege, 60 kişiden oluşan PM üyelerinin seçimi için de sandık başına gidecek.

Bu kapsamda, PM üyeliği seçimleri için aday başvuruları saat 16.00’ya kadar Kurultay Divanı’nca kabul edilecek. Adayların sıra numaralarının belirlenmesi ve seçim için hazırlıkların tamamlanmasının ardından akşam saatlerinde PM üyelerinin seçimine geçilecek.(Sözcü)

CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel oldu

 

CHP'de başkanlık seçimi ikinci tura kaldı

 

CHP 38. Olağan Kurultayı sonuç bildirgesi kabul edildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İstanbul ayse 05 Kasım 2023 13:18

    İmanoğlu İstanbul kaybedersen istifa et

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ05 Kasım 2023 14:48

    Bugün ki tüm milletvekilleri ve yöneticiler sorumlular hepsi istifa ettirilmez,hdp ile ortaklık yapmaktan vazgeçmezler ve bu zihniyetin vazgeçenler gelmedikce ve gerçek ATATÜRK cü olanlar göreve gelmez ise 100 seçime girseler yine kayıp ederler.HAMAS terör örğütü diyen israil toz kondurmayan, pkk ve ypg  nin uzanlılarına bu millet oy vermez.....