E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP - İYİ Parti işbirliği---

CHP - İYİ Parti işbirliği

CHP - İYİ Parti işbirliği
16 Ocak 2019 - 11:16 borsagundem.com

CHP ile İYİ Parti arasındaki işbirliğinin kapsamı genişletildi. İşbirliği yapılacak il sayısının 60'ı aştığı belirtiliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi ile İYİ Parti arasında, 21 Büyükşehir Belediyesi ile başlayan işbirliği süreci kapsamı genişleyerek devam ediyor. Sık sık bir araya gelen heyetler, çalışmalarını büyük oranda tamamladı. Uzlaşma sağlanan büyükşehir sayısı 23'e, il sayısı ise 40'a yükseldi. İlk toplantıdan bu yana masada olan Ordu'da ise henüz anlaşma yok. Buna karşın her iki partinin kurmayları da kapının tamamen kapalı olmadığını vurguluyor.

LİDERLER ZİRVESİ BEKLENİYOR

İşbirliğine son şekli ise liderler görüşmesinde verilecek. Kılıçdaroğlu ile Akşener'in, hafta sonundan önce buluşması bekleniyor. O görüşmede Ordu'nun yanı sıra, Ankara'nın Etimesgut ve Gölbaşı ilçeleri de masada olacak. Kaynaklar İstanbul'un ilçelerine ilişkin çalışmanın ise büyük oranda tamamlandığını söylüyor. Bu kapsamda, mevcutta CHP yönetiminde olan ilçe belediyelerinde İYİ Parti aday çıkarmayacak. Bazı ilçelerde işbirliği yapılırken, az sayıdaki ilçede de yarış olabileceği belirtiliyor. (Ömer Topsakal/Habertürk)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Taht16 Ocak 2019 22:45

    Bir eli yağda bir eli balda oturup 10 yıl bir sandalyeye yapışanlar bu millete hizmet edenlerin talip olduğu koltuklara oturamazlar . Zira o koltuklar sefa sürmek için değil millet lehine cefaya katlanmak içindir ...

  • yerli mal16 Ocak 2019 14:24

    ankarayı alırsanız, koltuklarınızı güvence altına alırsınız. yoksa 4 yıl daha başkan kalamazsınız.