E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP emekliler için sözünü tutuyor---

CHP emekliler için sözünü tutuyor

CHP emekliler için sözünü tutuyor
16 Temmuz 2015 - 07:16 borsagundem.com

CHP Milletvekili bayramlarda emeklilere ikramiye verilmesi için kanun teklifi sundu

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, seçim sürecinde partisinin en çok ses getiren seçim vaadi olan emekliye çift maaş ikramiye verilmesi konusunda TBMM Başkanlığı’na kanun teklifi verdi.

Sunulan teklif, Sosyal Sigortalar ve Genel sağlık Sigortası Kanunu’nda değişiklik içeriyor. Üç maddelik teklif, ilgili kanuna bir ek madde eklenmesini öngörüyor. Teklif, emekli aylığı alanlar ile hak sahiplerine, Ramazan ve Kurban bayramlarında birer aylık tutarında ikramiye ödenmesini içeriyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • keşke 16 Temmuz 2015 13:11

    keşke şu mübarek ramazan bayramına yetişseydi şu ikramiye işi emeklide bayram etseydi inşallah olurda emeklininde yüzü güler.bakın rte isterse nasıl oluyor 3 hava limanı işçilerine 2500 tl ikramiye sözünü nasılda verdi demekki istenirse oluyormuş.nerden verecekde denmiyormuş.

  • TUSEM16 Temmuz 2015 13:07

    sözünü tutsa bi türlü tutmasa bi türlü tutmasa bak gördün mü chp zihniyeti sözünü tutsa bak gördün mü seçim oyunu derler.işte bu zihniyetteki insanlardan hayır gelir mi? çünkü zihniyet ne yaparsa yapsın değişmez,o yüzden bunlardan cacık olmaz.

  • yuh sıze 16 Temmuz 2015 12:57

    bildik chp ye cevap yahu sız ne ayaksınız altınız ıslansa chp den bilirsiniz bİ kerede AT GÖZLÜĞÜ İLE BAKMAYIN OLAYLARA,buyuk ihtimal sen emeklide değilsin onun için tok acın halinden anlamaz.senin dediğinin aksine ya akp kabul ederse o zaman ne diyeceksin bildik akp mi allah razı olsun chp den inşallah gerçekleşirde biz emeklilerde BAYRAM EDERİZ.

  • bildik chp16 Temmuz 2015 09:56

    Teklif verdi ve koalisyon kurulursa hemen seçim oyunlarına başlayacak. Be teklif verdim AKP kabul etmedi.