E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÇebi parayı ödedi Beşiktaş UEFA lisansını aldı---

Çebi parayı ödedi Beşiktaş UEFA lisansını aldı

Çebi parayı ödedi Beşiktaş UEFA lisansını aldı
31 Temmuz 2020 - 18:52 borsagundem.com

UEFA'dan lisans alması için 100 milyon TL ödemesi gereken Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu elini taşın altına koydu ve bu parayı ödedi. Sırada Bankalar Birliği Anlaşması'nın revize edilmesi var

Beşiktaş’ta hareketli günler yaşanıyor. Trabzonspor’un cezası sonrası önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan siyah-beyazlılar, UEFA’dan lisans alınması için ödenmesi gereken 100 milyon TL’yi yatırdı.

Kulübün kasasının boş olmasına karşın ‘Bırakmam Seni’ kampanyasından gelen miktarı Başkan Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu Üyeleri tamamladı. Yaklaşık 70 milyon TL veren yönetim, UEFA lisansı için gereken parayı ödedi.

Sırada Bankalar Birliği var

Sezon başında Fikret Orman yönetiminin imzaladığı Bankalar Birliği anlaşmasını faizler düştüğü için revize etmek isteyen yönetim, bunun için görüşmelerini sürdürüyor. 1.6 milyar TL’lik revizenin yapılması durumunda ödemeler daha kolaylaşırken kulübün kasasına da 160 milyon TL’lik bir meblağ kalacak.

Kulübe nefes aldırması beklenen bu anlaşma için Bankalar Birliği ile sürekli görüşme halinde olan Başkan Ahmet Nur Çebi, imzaları atarak, siyah-beyazlıları yüksek faiz yükünden kurtarmak istiyor.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Çebi: 10 milyon lira bağışlamaya karar verdik

 

Beşiktaş'ta 4 isim gidiyor, 4 isim geliyor

 

Beşiktaş'ta transfer operasyonları başlıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim01 Ağustos 2020 15:05

    Yahu bu adamlar da zerre kadar akıl var mı?  Kardeşim  futbol bütün Dünya  da tükenmek üzere!  Bir fakire ihtiyaç sahibine  vereceğin tek lira   o  saçıp saçtığın milyonların hepsinden daha değerlidir. Allah cümlemizi  Kuran tabiri ile  ''Gösteriş için saçıp savuranlar'' olmaktan korusun.

  • Yazık etmişsin01 Ağustos 2020 07:30

    Abi keşke fakire fukaraya yardım etseydin. Yarın Allah ahirette hesap sorunca futbolculara verdim maseratiye, ferrariye bindiler, gecelere aktılar mı diyeceksin ?

  • Başkan yaşlan 31 Temmuz 2020 19:17

    Koca Başkan 3-4 milyon veriyor :) şaka mi lan bu

  • recai31 Temmuz 2020 19:05

    1.6 milyar TL'lik borcu kapatmak mümkün değil.

  • Bika31 Temmuz 2020 19:03

    Zaten borçlar kamu bankalarının üzerine kalıyor, döviz borçlarını kamu bankası kredilerine dönüştürüp müteahhitlerin yaptığı gibi riski kamu bankalarının üzerine atmak kurtuluş olur.