E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriCarrefour ile Google anlaştı---

Carrefour ile Google anlaştı

Carrefour ile Google anlaştı
20 Haziran 2018 - 08:29 borsagundem.com

Google Fransa’da online satış sapmak için Carrefour ile anlaştı

Google Fransa’da online satış sapmak için Carrefour ile anlaştı.
Ekonomi Bakanlığının 'Ekonomi Blog'unda yer alan habere göre, Tüketiciler gelecek yıl ‘’Google Home’’ ‘’Google Asistant’’ ve ‘’ Google Shopping’’ gibi Google platformları üzerinden Carrefour’un
ürünlerini satın alabilecek. Carrefour Fransa’da Google ile ortaklık yapan ilk perakendeci oldu. Google ile yapılan bu anlaşma sayesinde Carrefour dijital dönüşümünü hızlandırarak, 2022 yılı planları yolunda omni-channel (çoklu kanal) yaklaşımını uygulamaya hazırlandıklarını belirtti. Carrefour, ayrıca yeni bir tüketici deneyimi oluşturmak için Paris’te bir Ar-Ge (inovasyon) laboratuvarı açacak. Mühendisleri “Google Cloud AI” uzmanlarıyla yan yana çalışacak. Google’ın “G Suite” verimlilik ve iş birliği çözümlerini 160.000’den fazla Carrefour çalışanına uygulaması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gs20 Haziran 2018 14:19

    o da inovasyon mu ?? Eyyyy Google,.... bizde de benim milletim patatesi dolaresle alacak, bazıları sadece konuşur, biz yaparız.