E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÇanlar kazanmayı unutan Galatasaray için çalıyor---

Çanlar kazanmayı unutan Galatasaray için çalıyor

Çanlar kazanmayı unutan Galatasaray için çalıyor
08 Şubat 2022 - 10:44 borsagundem.com

Son 13 maçında bir kez kazanan ve düşme hattının 3 puan üzerinde olan Galatasaray, zorlu bir viraja giriyor. Sarı-kırmızılılar, Öznur Kablo Kayserispor, Göztepe, Çaykur Rizespor, İttifak Holding Konyaspor ve Beşiktaş ile karşılaşacak.

Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalarak ligin ikinci yarısında ilk kez puanla tanışan Galatasaray'da çanlar çalıyor.

Son 13 lig maçında bir kez kazanan ve düşme hattının 3 puan üzerinde bulunan Sarı-kırmızılılar, çok zorlu bir viraja giriyor. Cim-bom, alt sıralardan kurtulup çıkış yakalayan Kayserispor'u hafta sonu konuk edecek.

Aslan'n nefes alması için bu maçı kazanmaktan başka çaresi yok, ancak takımdaki görüntü taraftara ve camiaya umut vermiyor. Cim-bom ardından kümede kalma mücadelesi veren Göztepe'ye konuk olacak ve sonrasında yine düşme hattında bulunan Çaykur Rizespor'la evinde karşılaşacak.

Bu maçlar Sarı-kırmızılılar için hayati öneme sahip. Avrupa kupalarına katılmaktan çok düşmeye aday olan Galatasaray, bu karşılaşmaların ardından ise lig ikincisi Konyaspor'la deplasmanda, ezeli rakibi Beşiktaş'la ise içeride oynayacak.

Bu 5 karşılaşmada yaşanacak olası kayıplar, Galatasaray'a zor günleri de beraberinde getirecek.

Kayserispor

Göztepe (D)

Ç.Rizespor

Konyaspor (D)

Beşiktaş

ALT LİGE DAHA YAKIN

Rumen basını, Cicaldau ile Morutan'ın Galatasaray'daki performanslarının hayal kırıklığı yarattığını vurguladı ve "Galatasaray, küme düşmeye Avrupa'dan daha yakın." diye yazdı.

SPONSORLUK ANLAŞMASI

Galatasaray, bugün QNET'le bir sponsorluk anlaşması imzalayacak. Toplantı saat 11.00'de NEF Stadı'nda gerçekleştirilecek.(Akşam)

Galatasaray'da fesih için anlaşma sağlandı: TFF'ye bildirildi!

 

Aytaç Kara, Galatasaray’a veda etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)