E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCanikli: 8 yılda yapılmayan zammı İmamoğlu 1 günde yaptı---

Canikli: 8 yılda yapılmayan zammı İmamoğlu 1 günde yaptı

Canikli: 8 yılda yapılmayan zammı İmamoğlu 1 günde yaptı
14 Eylül 2019 - 15:46 borsagundem.com

AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu GMY Canikli, "İmamoğlu'nun ilk icraatlarından birisi İstanbul halkının ekmeğiyle oynamak oldu. Ekmeğe 8 yılın toplamında yapılmayan yüzde 40'lık zam CHP'li İmamoğlu tarafından 1 günde yapıldı" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, 'İstanbul Halk Ekmek' zammını yazılı açıklama yaparak değerlendirdi. Canikli, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, ekmeği, sütü ve suyu bedava yapacağının vaadinde bulunduğunu, gelir gelmez 'Halk Ekmek' ürünlerine yüzde 40 zam yaptığını kaydetti. Canikli, şöyle dedi:

"Bu tam bir CHP klasiği aslında. Koltuğu ele geçirmek için yerine getiremeyecekleri vaatlerde bulunuyorlar. Sonra hepsini unutuyorlar. Kamuoyu, özellikle gençler CHP’li Ekrem İmamoğlu sayesinde CHP’nin bu yüzünü görme imkanı buldu. 25 yıllık AK Parti döneminde ekmek gerçekten halkın ekmeği idi. Halk Ekmek sayesinde, dar gelirli İstanbullu ucuz ve kaliteli ekmeğe ulaşma imkanı buldu. Halk Ekmek uygulaması aynı zamanda kapsamlı ve etkili bir sosyal projeydi. Halk Ekmek olmasaydı İstanbul'da ekmeğin fiyatı iki katına çıkardı. Halk Ekmek piyasayı regüle etti ve ekmeğin fiyatının yükselmesini engelledi. Halk Ekmek, ekmek piyasasında oligopol ve tekelci yapıların oluşumunun önünü kesti. CHP'li Ekrem İmamoğlu’nun amacının sadece zam yapmak olduğunu sanmıyorum. Nihai hedefi Halk Ekmek'i kapatmaktır. Önce ekmek fiyatları insafsız ve ölçüsüzce yükseltilerek Halk Ekmek'in ürünlerine olan talep azaltılacak. Sonra da 'Halk Ekmek ürünlerini kimse almıyor' diye kapısına kilit vurulacak. Yani kapatılacak."

"SOĞAN VE PATATESTE YAŞANANLARI UNUTMADIK"

Canikli, Halk Ekmek ürünlerine CHP’li Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan yüzde 40 oranındaki zammın, piyasadaki diğer ekmek üretenlerin de ekmek fiyatlarını artırmalarının önünü açacağını, onların zam taleplerine zemin hazırlayacağını vurguladı. Canikli, şöyle devam etti:
"Ekmek fiyatları bu nedenle artınca AK Parti'yi ve Cumhurbaşkanımızı hedef gösterecekler. Bunlarda Bizans oyunu bitmez. Bu değerlendirmeler hayal ürünü şeyler değil. Benzer oyunlar Türkiye’de sahnelendi. Seçimin hemen öncesinde soğan ve patateste yaşananları unutmadık.
Bugün pazarda 1.5-2 lira olan patates ve soğanın fiyatı seçim öncesinde, seçmenin siyasi tercihini etkilemek amacıyla 10 liraya kadar yükseltildi. Tarım ürünlerinin arz ve talep miktarının fiyat esnekliğinin 1’den büyük olması kuralından yola çıkılarak soğan ve patatesler depolarda bekletilerek çürütüldü. Bu yolla arz miktarları, denge talep miktarlarının altına düşürülünce soğan ve patates fiyatları patladı. Bunlara tavsiyem, benzer oyunlarınız deşifre edildiği için bir daha başaramazsınız, boşuna denemeyin."
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (70)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zzz15 Eylül 2019 15:34

    Vatandaşın mağdur olmasını engelleyin ozaman nurettin bey ,konuşmakla olmuyor ,itiraz edin

  • Volkan16 Eylül 2019 00:46

    Vatandaşın üç kuruş için secerce iyi oluyor dünyalık için yaşayan dünyalık olur itirazı halk edecek halk sen edeceksin toplum edecek boş konılmakla olmuyor

  • İlker çayır 15 Eylül 2019 13:41

    Bu daha iyi günleriniz. Daha bir şey oldugu filan yok.

  • vatandaş15 Eylül 2019 11:34

    Tabi siz yaptığınız zama"zam" yerine "FİYAT AYARLAMASI"dediğiniz için ,zam yapmamış oluyorsunuz !.milleti de salak sanıyorsunuz.

  • vatandasa cevap16 Eylül 2019 16:50

    Eğer İstanbula kayyum atandığında sana da bir şeyler yaparız. Örneğin evinde oturman hatta dakika başı nefes alman bile bedava değil. 

  • europa15 Eylül 2019 09:29

    Avrupada asgari 18lik çocuk ücret 1300 euro...gerisini sen hesapla... kira 450 euro..sigara 4 euro, et 4 euro, 1 depo yu 70 euro ile fullersin. 3 bin euroya 10 yaşında lüks oto alabilirsin. Türkiye de çok güzel tatil yaparsın yazın. alkol 1 avruya var. yani sigara zammı 5 yılda göremezin. et zammı 10 yılda göremezsin. yeni r.markette 38 avrodu. sizde daha pahalı.benzin zammı savaş felan olursa olur. iş bulamadın mı? otobüse biner diğer avrupa ülkelerine gidebilirsin. İşsizlik, açlık yok avrupada yalan yani. trene bin almanyaya git. orda ev kirala çalış. yada fransa, yada ingiltere,zaten eğitim bedava, işsizlik maaşları düzen kurmana yeter. bulgaristan köylerde bile mevya suyu konsantre fabrikaları oluyor. işçi ler batı avrupaya göç ediyo iyi para için. yaşlılar bulgaristanda  kalıyo. manisa wolswogen ondan Türkiye ye geldi. Bulgaria da işçi ve mesayi üretim sorunları olur. TC  işçi bol. karşılıksız vergi arazi teçvik var.  

  • Volkan16 Eylül 2019 00:48

    Senin dedigine bakılırsa Avrupa olmak gerek sen doğru söylüyorsun bizde hemen inanacağız onun için ac kalanlar sokaklarda kalıyor degilmi herkeze iş haklısın Suriye'ye gönderiyorlar iş için onun için orada egitime dünya euro ve dolar alıyorlar sen cidden çok doğru söyledin tüm herkez inanacak ve hep Avrupa ya gidecek

  • yusuf vural15 Eylül 2019 14:05

    avrupada hıc bır sıgara 4  e değil 7-8 e asağı sıgara yok

  • özcan çimen15 Eylül 2019 01:34

    Bugün pazarda 1.5 lira olan patesin fiatınıseçim öncesinde 10 tl'ye yükseltenler kimlermiş bunu açıklayın lütfen ,bu arada sizler ne yapıyordunuz.

  • Selahattin abi15 Eylül 2019 00:42

    Ne yapsın içi boşaltılmış tüm yancılara vakıflara peşkeş çekilmiş ve yüklü bir borç bırakılmış arkasında 

  • abdullah 5315 Eylül 2019 10:48

    senin bu dediğin işi kazanacağından umudu olmayan hainler yapar. aptallar  ancak kendi yöneteceği şirketi başkalarına  peşkeş çekilebileceğini düşünür yani düşünemez idrak kabiliyeti yoktur başkalarının ağzına bakar. sokayım o yalana illa da inana diye bir laf vardır tam sizin gibi düşünenler için.

  • Metin 15 Eylül 2019 00:33

    İmamoğlu da küpünü doldursun...yandaşını zengin etsin...Olan asgari ücrete talim edene...

  • analist15 Eylül 2019 00:05

    8 yıl önce dolar tl 1500 tl idi sayenizde 570

  • eeee14 Eylül 2019 23:53

    250 gr ekmek 0,75 kuruş... Bundan ucuzu var mı ? Belgelerle gelin artık. Yalan dolan arkası olmayan cümlelerden bıktık. İmamoğluna oy atmadım. Adam bişe dedimi belge çıkıyor. Sizde sadece yalan dolan hık mık yanlış anladın, o dedi bu dedi belge yok ispat yok delil yok. stilinizi değiştirin artıki Benzinin 7,30 TL oldugu bir başka dünya ülkesi yok. Önce kendine bak.  Düğünde çeyrek altın takamıyor kimse 432 tl olmuş. eskiden düğünler, sünnetler, hediyeler, altın günleri olurdu. şimdi gr deil yarım gr gunleri oluyor. et olmuş 65 TL.  1 kg peynir 38 tl. kaymak desen Gr la alıyoz 150 gr 8 tl. çay 27 tl 1 kg.. antep fıstı alan varmı evinde kaç para. herşey lüks oldu. domates biber salatalık.  Ya adamalar dalga geçiyor bizle. Maytap geçiyor bizle.

  • Melih Kaya14 Eylül 2019 22:53

    Gramaj düşürmeyi zamdan saymamak gerekiyor demek !

  • Seçnen14 Eylül 2019 22:44

    Bir de istanbul u ne kadar borçlandırdığınızı açıklasanız neden zam yapmadığınız anlaşılacaktır.

  • Vatandaş emekli14 Eylül 2019 22:35

    Siz akp olarak zam yapmadınız ana hep çaldınız. Vakıflara ve yandsşlara para dağıttınız. İmamoğlu işini bilir. Sana ne? Siz önce iflasları önleyin. Elektriğe doğalgaza çays hele de sigaraya yüzde 50 zammı İmamoğlu yapmadı.

  • mtu14 Eylül 2019 22:15

    sen doğalgazı elektriği düşür, vergileri düşür,mazotu sigarayı düşür. halk ekmeğe zam gelmiş miş . normal ekmeğe de zam gelmedi mi hadi geri çek madem bu kadar övünüyorsun

  • Bedir14 Eylül 2019 22:11

    Bırakın adam 5 yıl denesin siz demiyormuydunuz halkın iradesine saygı duyun sizlerde saygı duyun sayın bakanım ekmeğe gelinceye kadar daha nelere zam geldi tekel ve sigarayada İmamoğlu zam yaptı

  • Volkan14 Eylül 2019 22:05

    Klasik ekmek ve içilebilir su ücretsiz olmalı. İsraf olmaması için kart çıkarılır, kişi ekmek ve su kartı ile gidip 1 kuruşa ekmek alabilmeli. İsteyen de hazır dilimlenmiş ekmeği maliyetine alabilmeli.

  • zor14 Eylül 2019 23:56

    imkansız hocam. benzin fiyatı arttıkça, nakliye...ekmeği üretmek için un fiyatı artıyor. pişirme doğal gazlı o zamlanıyor.nakliye. işçilik.indir bindir. taşı derken zaten maliyeti 1 tl ye gelir. çok zor Türkiyede bu zamlarla bu işler. devlet kdv alıyor bide ekmekten hala yüzde 1.

  • ekrem14 Eylül 2019 21:45

    ekrem yanlış ekmeğe zam yaptın. zam yaptığın ekmek zaten kar ediyordu. zarar eden 75 kuruşluk ekmekti. zararına satılan ekmeğe zam yapmayıp kar eden ekmeğe zam yapmanın hemde aşırı zam yapmanın altında çok kötü bizans oyunları yatıyor. isparkıda bir kenara yazdık bakalım sırada ne var. aşırı hareketleri takipteyiz herne yapmaya çalışıyorsan neyi tetiklemeye çalışıyorsan takipteyiz. kazları dağa götürdünüz uçuramadınız tatile gittin sele kapıldın gittiğin yer  yandı kül oldu ortaklarınız sayesinde kayyuma gittin tutturamadın peşinden hep bir yangın bir patlama

  • Okie Dokie14 Eylül 2019 21:12

    Anlaşılan reyizin İstanbul'daki başarısı fazla koymuş

  • ahmet14 Eylül 2019 20:02

    Senin yaptığın elektrik ve doğal zamlarından dolayı mecburen zam yapmıştır. Ama adam onu bile yaparken fakirin yediği normal ekmeğe ve kepekli ekmeğe zam yapmamış. İnsanları aldatamıyorsunuz artık millet yemiyor  bunları.

  • Yorum14 Eylül 2019 20:00

    Sayın canikli sen biraz sükut et istersen hakkın nasıl yendiğini iyi bilirsin birazda imamoğlu yesin

  • Urla14 Eylül 2019 19:55

    Doğalgaza 2 ayda %30 zammı bakkal mı yaptı?

  • Vatandaş14 Eylül 2019 19:47

    Sayın Canikli,çok ayıp ediyorsunuz.Imamoğlu normal ve kepekli halk eķmeğe zam yapmadı ,poşetli ekmeklere zam yaptı.Yıllardır İstanbul halkının verdiği vergileri harcadığınız yerleri düşünüp ona göre konuşun.

  • abdullah14 Eylül 2019 21:33

    poşetli ekmek zaten pahalıydı sen oyunu anlayamıyorsun ucuz ekmeğe zam yapsa imamın oğlu kötü olacak ama zaten para kazanan ekmeğe hakkı olmayan zammı yapıp ekmek fiyatlarını yükselttirip halkı hükümete karşı kışkırtmak bunlar bizans oyunları bizanslıları bu millet çözdü biz çok shp chp darbesi gördük çok da ahlaksız gördük milletin kaldırım taşlarını söküp polise millete atan milletin otobüslerini yakan bu oyunları gençler pek bilmez

  • Endazeci14 Eylül 2019 19:46

    Sizinkiler zam yaptı... Bizimkiler Zam Yapmadı... Ama Siz Çok Zam Yaptınız... Bizimkiler Az Zam Yaptı... Kim Yaparsa Yapsın... Zammın Her Kuruşu Vatandaşın Cebinden Çıkıyor. Ancak Siyasi Düşünceler Maalesef Aklın Önüne Geçerse Sonuç Bu Oluyor... Halkın En Önceliklisi Olan Ekmeğe Aşırı Zam Yapılıyor... Nemi Oluyor Fırıncılar Hemen Harekete Geçip Halk Ekmek Zam Yaptı, Bizde Zam İstiyoruz Diyorlar. Neyse Siyasi Söylemleri ile Sizler Mutlu Olun... Nasıl Olsa Zammı Savunanlar Ekmek Yemiyorlar... Doğalgaz Zammını Savunan Olursa Onlarda Kışın Arabistan Gibi Sıcak Ülkelere Giderler... Vah Benim Güzel Ülkem...

  • ersan.14 Eylül 2019 18:21

    sayın canıklı.asyab hi..alan küçük yatırımcı senin sayende .parasına el konuldu 4.senedır..sayende bizler bıttık .tmsf ile .bankanın sirketlerden gelırde.neoldu bellı degıl...feto sırketlerı kar edıyor . sirketlerın isimlerı deişiyor ..gene asyab .ödemelrı için bir haber yok.bu işi çözün ödensın paralarımız ….birazda bize kulak verın.

  • Yasin14 Eylül 2019 18:16

    Trol spor kaplamış burayı. Yahu şimdiye kadar hanginiz halk ekmeğin yanından kıyısından geçmiş. Ne zaman görsem kapalıydı yıllarca.

  • Lale14 Eylül 2019 18:13

    Oku o kadar gerdiniz ki bir yerde patlayacaktı. İki yıldır yarattığınız enflasyondan haberiniz yok mu

  • Huso14 Eylül 2019 18:08

    Komiknolmayin ülkeyi yöneten sizsiniz enflasyon yarat doğalgaza benzine zamları yap sonra imamoğlu yaptı.komik adam bu yukardaki.

  • vdt14 Eylül 2019 18:02

    Bende çok pişman oldum...kaşındık mı...evetttttt

  • Bıktık harbiden14 Eylül 2019 17:50

    Sevgili saygıdeğer canikli ağabey. Belediyeler sizde olunca gelir kaynaklarını arttırıyor sonra da yancilara ihale veriyorsunuz. Belediyeler muhaliflere geçince gelir kaynaklarını azaltıp işlerini zorlaştırmaya, kötü göstermeye çalışıyorsunuz. Adamları rahat bırakın çalışsınlar, proje yapsınlar. Baskı yaptıkça onlar da tek çare zama başvuruyor. Millet gerçekleri görüyor artık parti farketmez cennet ülkemiz için çalışın. Yap isletle yandaşı zengin etmeyin, vergilerimizi amaçlarınıza hizmet eden vakıflara aktarmayın, yandaş firmalara milyonluk haksız ihaleler vermeyin, israf etmeyin

  • KEZİBAN KARTAL14 Eylül 2019 17:35

    imamoğlu ne yapsın.mecbur zam yapmak zorunda.zam yapmaz ise nasıl hizmet vercektir.yine az zam yaptı bence ekmek en az 2 TL -3 TL arasında olmalı idi.bence HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAKTIR.

  • husniye14 Eylül 2019 18:25

    umarim 10 lira olur. Size mustehak

  • Osman14 Eylül 2019 18:20

    Imamoglu nun bir tek hizmetini soyleyin lutfen. Adama tatil yakisiyor.

  • HALİL TÜRK14 Eylül 2019 17:33

    zam yapmak en kolay iştir.iş zam yapmadan işi götürebilmektir.bu daha uçu yakında daha çok zam yapacak imamoğlu.

  • gerçek.14 Eylül 2019 17:27

    trabzonlu lawrens içizimize öyle girdiki bütün sinir uçlarına dokunarak kendi yaptıklarını ak partiye atarak milleti iç savaşa sürklemek istiyor .aman dikkat.

  • Ak partili14 Eylül 2019 17:24

    Ekrem İmamoğlu denen zatın hiçbir vasfi yok geçmişi yok eseri yok en büyük meziyeti Beylikdüzü’nde servetine servet katmış En büyük mütahit olmuş medyanın gazıyla bir anda şişirdi ama emin olun daha hızlı bir şekilde sönecek

  • Baloncuk14 Eylül 2019 17:52

    Sizin parti sönüyor önce ona bak

  • Vatancı14 Eylül 2019 17:23

    Ben bir MHP’li olarak seçimlerde gaza gelip Ekrem imam oğluna oy attım Ama bunu bütün yüreğimle söylüyorum ya keşke ellerim kırılsaydı ona oy atmasaydım Bana bunu iki ayda dedirtti ya yazıklar olsun ona

  • Ahmak group sizi 14 Eylül 2019 17:22

    Utanmaz arlanmaz insanlar memlekti ne hâle getirdiniz de başkası na suç atıyorsunuz....

  • itinar14 Eylül 2019 17:18

    itibardan tasarruf olmaz zanlari

  • Osman14 Eylül 2019 17:02

    Hukumetin zamlari bizleri gercekten zorluyor tamam ama bu gercekler IBB baskaninin gozumuzun icine baka baka bizi kandirdigi gercegini degistirmez. Hic de sorun etmiyorum; hersey guzel olacak dedik kendimiz kasindik...

  • EBU AZAD 14 Eylül 2019 17:02

    Allah için sizde hiç UTANMA OLMAZ MI ya benzine elektriğe gaz a kağıda telefonlara  yapılan zamı da mı chp yaptı utanmaz arlanmazlar

  • Yuh yuh14 Eylül 2019 17:55

    akPye olan bağın benzin ve elektriğe olan zamları görmemene sebep olmuş. Sana da yuh yuh. Yuh yuh soyanlara.

  • Yuh14 Eylül 2019 17:27

    Bence ismini Ebuazad değilde abu cehil koy belliki onun soyundan geliyorsun. Ak partiye olan nefretin Ekrem’in zamlarını savunacak kadar basitleştirmiş seni şimdi defol git buradan

  • vatandaş14 Eylül 2019 16:56

    motorin zamı sayfasına da bekleriz trolleri

  • Sefa yağmur 14 Eylül 2019 16:34

    İgneden iplige zam yaptınız onları konuşmuyorsun sarayın giderleri canımızı çıkardı daha fazla açıklama yapmayın yeter varlık kuyruklarını unutmadık

  • CESURRRRR14 Eylül 2019 16:33

    YA ALLAHTAN KORKUN YAPTIĞINIZ ZAMLAR BURDAN MARAŞA YOL OLUR İNSAN BU ELEŞTİRİYİ YAPMAK İÇİN ÇOK AZ DA OLSA KENDİNE BAKAR ELETRİK DOĞALGAZIN METREKÜPÜ 2 TL EL İNSAF BU KIŞ ÇOK AH ALACAKSINIZ İFLAH OLAMAZSINIZ

  • Misafir 14 Eylül 2019 16:32

    Halkın yediği normal ekmeğe zam yapılmadı

  • RİZE li mulivbjk14 Eylül 2019 16:29

    ekmeğe zam yapmayarak ancak millet bahçelerindekileri kandırabilirsiniz....paramızın alım gücü 1 senede % 60 ın üzerinde azaldı...ama siz ekmeğe zam yapmadınız doğru lay lala lala....

  • Hasan14 Eylül 2019 16:23

    Doğalgaza iki ayda %30 son yıldaki %65 zammı da ben mi yoksa İmamoğlu mu yaptı? Aaaa hükümet yapmış hay Allah ama o sayılmaz. 30 liraya aldığım bebek maması 1 yılda 78 lira oldu ama o da sayılmaz çünkü leke tutmaz iktidar yapmışlar

  • Eminim14 Eylül 2019 16:21

    Listeye baktım sade ekmek ürünü zam almamış sofrada tükettiğimiz yani diğer ürünler zamlanmış e bilader dogalgaza nakliye için motorin fiyatına bu adam mı zam yaptı yavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı neyse herseyi geçtim hal böyleyken ikridarınızın menfaati için ne yalan dolan ya nereye kadar

  • Bika14 Eylül 2019 16:21

    Elektrik ve doğal gaz  1.5  yıl önceki fiyatlara çekilsin, İBB zamları geri alacak mı görelim.

  • Erken zamlı14 Eylül 2019 16:20

    8 yıl önce giydirilmiş zamlı ekmek mi yedi halk?

  • AHMET ÖZBİR14 Eylül 2019 16:19

    HER şey çok kötü olacak dedik Sn. Vekilim, ancak 18 yaşına girmiş olanlara oy kullandırttınız, çocukça sandığa gidenleri gördüm, TİP'E, YAŞ'A GÖRE MÜHRÜ BASTILAR, Beka Meselesini ağızlarına bile almadılar. O ne demek yenilen birşey mi acep dediler, İstanbul'umuza tecrübesizleri seçtiler!..

  • eyup14 Eylül 2019 16:45

    yada bol keseden atanlara inanmayanlar mı seçti yeni nesil körü körüne inan mıyor

  • Çanakkale sinan csn14 Eylül 2019 16:18

    Daha ne zam ankara başladı istanbul da biter ankara su ya zam şimdi otopark zaman herhalde 1 veya 2 ölü olur rant yaptı istanbul arkası gelir biz fakir düşüne parti derler iyi ankara ve istanbul oturmuyorum

  • HAKKINIZ YENMEZ 14 Eylül 2019 16:17

    ZAM YAPMAK SİZİN İŞİNİZ. HELE ENFLASYONU DÜŞÜK GÖSTERMEK SEFALET ÜCRETİ VERMEK DE UZMANLIK ALANINIZ.

  • Mağdur Mıhe14 Eylül 2019 16:16

    Sizin döneminizde SPK d dönen pislikler, Cumhuriyet tarihinin en büyük zamları sizin işiniz

  • Gerçek vatandaş14 Eylül 2019 16:10

    İstanbullu dolandırıcılıktan dava açmalı

  • Halil 14 Eylül 2019 16:03

    Finansal düzenleme caanım... zam olur mu

  • Kayyum 14 Eylül 2019 15:58

    Kendi yaptığınız zamları neden konuşmuyorsunuz doğalgaz elektrik akaryakıt tekel ürünleri. Kırpılmış enflasyon verileri ile işçiye emekliye memura yapılan zamlar da var.

  • Keykay14 Eylül 2019 16:16

    Ülkede eksi enflasyon varken ne zammı bu?

  • infinity14 Eylül 2019 16:14

    onlar zam yapmıyor  onlar düzeltme yapyor sonra ardından öbürü de finansal düzenleme yapıyor sonuç hepsi aynı kapıya geliyor millet ödüyor

  • Istanbul sercan14 Eylül 2019 16:13

    18 yıl yöneyse ne zam yapar önemli değil tatil parası cıktı benim deliler oy verdik secim olsa oy yok ben kardeş ett liyim ders vermek için verdim şimdi pişmanım bence istanbul da

  • Gerçek vatandaş14 Eylül 2019 16:12

    İnşallah bu memurlar pazarlarda eskisi gibi limon satsun. Bir daha tayyipe vermicem. Limon satmaları için tayyibe oy yok