E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇanakkale Valiliği'nden korona virüs uyarısı---

Çanakkale Valiliği'nden korona virüs uyarısı

Çanakkale Valiliği'nden korona virüs uyarısı
21 Mart 2021 - 19:14 borsagundem.com

Çanakkale Valiliği'nden vatandaşlara Kovid-19 uyarısı yapıldı. Hasta sayısındaki artışa dikkat çeken valilik, maske, mesafe ve hijyen kurallarına hassasiyetle uyulmasını istedi.

Çanakkale Valiliği'nden sosyal mesafe ve maske başta olmak üzere korona virüs salgınına karşı alınan tedbirlere hassasiyetle uyulması çağrısı açıklama yapıldı. Vaka sayısındaki artışa dikkat çekilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Çanakkalemizde vaka sayılarımız artıyor. Korona virüs ile mücadele, gerek açık havada gerekse kapalı alanlarda titizlikle maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaktan geçiyor. Böylece hem kendimizi hem ailemizi hem de şehrimizi koruruz. Mesafe ve maske başta olmak üzere tedbirlere lütfen hassasiyetle uyalım."

Sağlık Bakanlığı'nın ilk hafta açıkladığı korona virüs risk haritasında, Çanakkale'de vaka sayısı her 100 bin kişide 81,51 olarak gerçekleşirken, bu rakam ikinci hafta 107,29'a ve bu hafta ise 202,75e yükseldi. Yaşanan hızlı artış kentte endişeye yol açtı.

Kovid tablosunda korkutan artış

 

İçişleri Bakanlığı'ndan denetleme açıklaması

 

İzmir'de kritik eşik aşıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)