E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBurgan Yatırım zirvesine atama---

Burgan Yatırım zirvesine atama

Burgan Yatırım zirvesine atama
05 Haziran 2015 - 17:59 borsagundem.com

İnceleme kapsamında CEO’luğu askıya alınan Zafer Onat’ın yerine vekil olarak atanan Ataç’ın da görevi bitti. Yeni patron İş Yatırım’dan Onbaşı...

BORSAGUNDEM.COM

Burgan Yatırım’da ‘yeni patron’ açıklandı. İş Yatırım’dan transfer edilen Ufuk Ümit Onbaşı bugün itibarıyla Burgan Yatırım Menkul Değerler Genel Müdürü olarak atandı.

Borsagundem.com’un 2 Nisan’da manşetten duyurduğu “Burgan Bank’tan Burgan Yatırım’a şok baskın” haberinden bir gün sonra Burgan Yatırım Yönetim Kurulu açıklamasında, “Yıllık olağan denetim sırasında yapılan incelemenin derinleştirilmesine karar verilmiştir” denilerek incelemenin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi açısından, Burgan Yatırım üst yönetim kademesinden bazı isimlerle ilişkilerin askıya alındığı duyurulmuştu. Sermaye Piyasalarının önemli isimlerinden şirket CEO’su Zafer Onat da söz konusu isimler arasında yer alıyordu. Borsagundem.com, konuyla ilgili olarak 4 Nisan 2015’teki haberinde ise Uluslararası Kurumsal Satış Genel Müdür Yardımcısı Emin Tolga Ataç'ın vekaleten Genel Müdürlüğe getirildiğini yazmıştı.

Bugün yapılan açıklamada Zafer Onat’ın Yönetim Kurulu kararıyla boşalttığı koltuğa vekaleten oturan Emin Tolga Ataç’ın yerine asaleten ataması yapılan isim duyuruldu. Şirketten KAP’a gönderilen açıklamada şöyle denildi:

“Şirketimize 03 Nisan 2015 tarihinde vekaleten Genel Müdür olarak  atanan Emin Tolga Ataç'ın yerine  05 Haziran 2015 tarihi itibari ile Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak Sn. Ufuk Ümit Onbaşı atanmıştır.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cnr25 Eylül 2015 00:07

    Ornek bir yönetici, düzgün bir adamsın. Kim ne derse desin düzgün karakterli insanların önü her daim açıktır. Bol sans.

  • Onbaşı02 Eylül 2015 09:38

    İlk genel müdürlük deneyiminde 20 kişiyi işten çıkartarak ne kadar iyi bir yönetici olduğunu gösterdi! 1.Çeyrekte 5 miyon TL kar yazan şirketi, her ay 2 milyon zarar ettirerek iflasa götürüyorlar...

  • Çekirge11 Haziran 2015 18:05

    Burgan yatırım tarihinin en zor dönemini geçiriyor. İsmi yolsuzluğa bulaşmışlar tek tek temizlenmeye devam ediyor. İş yapmayan şakşakçıların da yakında temizleneceğini düşünüyorum. Yeni genel müdür'ün başarılı olacağını düşünüyorum. Allah doğrunun yanındadır.