E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor"Bundan sonra sağı fazla zorlama"---

"Bundan sonra sağı fazla zorlama"

Bundan sonra sağı fazla zorlama
02 Mayıs 2015 - 03:47 borsagundem.com

Sabri'nin Sivasspor'a attğı ve sosyal medyada büyük yankı uyandıran golü, Galatasaray'ın soyunma odasında da espri konusu oldu

Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray, Sivasspor’u 4-1 yendi. Türk Telekom Arena’daki maçta sarı kırmızılı ekibin ilk golünü 32. dakikada Sabri Sarıoğlu kaydetti. Buradaki en dikkat çekici nokta ise, sağlak olan Sabri’nin golü sol ayakla atmış olmasıydı. 1-1 berabere biten devrenin ardından soyunma odasında espriler ve müthiş diyaloglar havada uçuştu.

Ali Naci Küçük'ün Hürriyet'teki haberine göre, 19 yıldır Galatasaray forması giyen ve önceki gün soluyla nefis bir gole imza atan sağ bek Sabri Sarıoğlu, sosyal medyayı yaptığı gibi soyunma odasını da sarstı!

“ARTIK HEP SOLLA VURACAĞIM”

İÇERİ girdiğinde Sabri de gülüyordu, çünkü o da şaşırmıştı. Yılların sağ ayaklı Sabri’si sol ayağı ile sağıyla atamadığı klas bir gol bulmuştu. Takım arkadaşları gülerken, espriler yapılmaya başlandı. Öncelik tabii ki Sabri Reis’teydi...
Sabri: Sol ayağımın kıymetini bilmiyorsunuz, beyler!
Arkadaşları: Asıl sen bilmiyorsun. Bugüne kadar sağ ayağınla vuracağına solla vuracakmışsın. Daha çok gol atardın..
Sabri: Hemen unutun, geçen sene son dakikada kazandığımız 3-2’lik Gençlerbirliği maçında golün ortasını da solla kesmiştim.
Arkadaşları: Sağ ayağını fazla zorlama, artık sol ayağını dene…
Sabri: Bundan sonra yeni taktik şutları sol ayağımla çekeceğim. Ben bile farkında değildim böyle bir sol ayağımın olduğunun.

“CEVHERİNİ FARK ETMEMİŞİZ!”

BU kez Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu oyuncusuna takıldı...
Hamza Hamzaoğlu: Sabri sende ne cevher varmış. Fark etmemişiz.
Sabri: Futbolu bırakacaktım sol ayağım ile bunları yapabileceğimi ben bile yeni fark ettim hocam.
Devre arası espri yaparak, “Bundan sonra şutları sol ayağımla çekeceğim” diyen Sabri, karşılaşmanın ikinci yarısında 53. dakikada yine sol ayağı ile çektiği şutta rakip kaleyi yokladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)