E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBülent Korkmaz'a kaza şoku! ---

Bülent Korkmaz'a kaza şoku!

Bülent Korkmaz'a kaza şoku!
04 Haziran 2017 - 10:51 borsagundem.com

Galatasaray ve Milli Takım'da kaptanlık yapan Bülent Korkmaz, otomobiliyle Suriyeli bir çocuğa çarptı. Korkmaz gözyaşı döktü

Geçtiğimiz günlerde lüks aracı ile Florya'dan Zeytinburnu sahiline doğru ilerleyen Korkmaz, alışveriş merkezinin önünde yanan kırmızı ışıklara takıldı. Yeşil ışığın yanması ile yoluna devam etmek için gaza basan Korkmaz, önüne atlayan 5 yaşlarındaki Suriyeli bir çocuğa çarpınca şok geçirdi.

'MAHVOLDUM BEN'

Yerde kanlar içinde yatan çocuğu gören teknik adam, ne yapacağını şaşırdı. Bir anda toplanan kalabalık arasında kalan çocuğu dikkatle izleyen ve "Mahvoldum ben" diyen Korkmaz, gözyaşı döktü.

'AMBULANS' DİYE BAĞIRDI

Sabah'ın haberine göre; yaşadığı kazanın şoku ile ne yapacağını şaşıran Korkmaz, trafiğin yoğun aktığı şeride geçerek "Ambulans" diye bağırdı. Hemen telefonuna sarılan ve 112 acil servisi arayan Korkmaz, 15 dakika sonra kaza bölgesine gelen ambulansı kendi çabaları ile yaralı çocuğun yanına getirdi. İlk yardım ekiplerinin ilk müdahalesi ile kanaması durdurulan çocuk, araca bindirilerek en yakın hastaneye götürüldü.

Korkmaz, yetkililerden iyi haber alınca rahat bir nefes aldı. Olaydan sonra Suriyeli aileye ulaşan Korkmaz, çarptığı çocuğun anne ve babasına yaşadığı olayı anlattı. Kazayı gören ve yardım etmek için uğraşan herkese teşekkür eden eski futbolcu, polisin olay yerine gelmesini beklemeden soluğu hastanede aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Misafir04 Haziran 2017 18:58

    her köşe başında var suriyeli dilenci çocok .arabaların önüne atlıyorlar ne yol bilir ne iz ne laf dan anlarlar.çarpanlar da böyle vicdan azabı yaşar. Allah bunları başımıza musallat edenlerin...

  • adamım04 Haziran 2017 15:42

    Bu olayın GALATASARAY ile ne ilgisi var gardaş

  • Realist04 Haziran 2017 13:01

    Suriyeli bu çocuklar eğitimden yoksun olarak yetişiyor.Dilencilik yaparak ailelerine para götürüyor.Bu çocuklara ya mesleki eğitim verilmeli ya da Türkçe müfredatı ile eğitimleri sağlanmalı.Bu çocukları sokağa atmak marifet değildir.Marifet olan bu çocukları topluma kazandırmakdır.

  • Emekci04 Haziran 2017 12:16

    Kendi amazing and babasi bu is kadar uzulmemistir