E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBugün piyasa Draghi'yi izleyecek---

Bugün piyasa Draghi'yi izleyecek

Bugün piyasa Draghi'yi izleyecek
05 Haziran 2014 - 06:50 borsagundem.com

Gözler Avrupa Merkez Bankası’nın faiz toplantısı ve sonrasında konuşacak AMB Başkanı Draghi’nin açıklamaları olacak

Piyasaların odağında TSİ 14:45'te açıklanacak olan Avrupa Merkez Bankası faiz kararı var. Avrupa MB Başkanı Mario Draghi’nin karar sonrasında TSİ 15:30'da düzenleyeceği basın toplantısı merakla bekleniyor. Euro Bölgesi’nde enflasyonun Mayıs’ta yüzde 0,5 ile bir kez daha beklentilerin altında kalmasının ardından Avrupa MB’nin para politikasını genişletmek üzere harekete geçmesi bekleniyor. Draghi, 8 Mayıs toplantısının ardından yaptığı konuşmada, bankanın enflasyon tahminlerini gördükten sonra, Haziran’da adım atmak konusunda kendine güvendiğini söyleyerek para politikasında gevşeme sinyali vermişti. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yoksa paranızı yerler05 Haziran 2014 10:10

    bizde şöyle zannediliyor galiba,avrupada biraz partasal genişleme olursa borsa yükselecek,yahu ab bankaları berbat,abd keza,draghi p.genişleme yaparsa çok kısıtlı olabilir o da piyasaya çıkmaz bankalarda kalır,bize ne ki?borsa 2.25 draghi açıklaması sonrası p.genişleme olsa da olmasa da satış yapabilir çünkü beklenti kalmıyooor boşuna beklememeli satıp tatile gitmeli

  • dragi,duragi,şap,şup,şaralom,borsalar aşağı05 Haziran 2014 10:00

    draghi öğleden sonra tüm borsalarda satış getirebilir aman dikkat