E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBu soyguncu şaşırmış olmalı!---

Bu soyguncu şaşırmış olmalı!

Bu soyguncu şaşırmış olmalı!
15 Kasım 2013 - 06:46 borsagundem.com

İstanbul’daki PTT şubesini ‘kendi adına havale gelip gelmediğini’ öğrendikten sonra soyan Coşkun Y., polis tarafından yakalandı

İstanbul Küçükçekmece’de iki gün önce meydana gelen olayda PTT şubesine gelen bir kişi kendisine havale gelip gelmediğini söyleyerek beklemeye başladı. Bir süre sonra içeride müşteri kalmayınca silahını çeken şüpheli, vezne bulunan Gökhan D.’ye “Babam hasta bu yüzden para lazım. Kasadaki bütün parayı ver” dedi. Kasada bulunan 1655 lirayı alan şüpheli yaya olarak olay yerinden kaçtı.

Tefeciye borcu varmış
Olayla ilgili başlatılan soruşturmada güvenlik kameralarını inceleyen dedektifler şüphelinin eşkalini belirledi. Öte yandan dedektifler şüphelinin soygun için şubenin boşalmasını beklerken kendi ismini vererek havale gelip gelmediğini sorduğunu tespit etti. Bu ipucu sayesinde şüpheli Coşkun Y. polis tarafından gözaltına alındı. Gasp Büro Amirliği tarafından sorgulanan şüphelinin tefeciden borç aldığı parayı geri ödemek için soygun yaptığı ortaya çıktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)