E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBrezilya basını yazdı Jorge Jesus'tan şok karar---

Brezilya basını yazdı Jorge Jesus'tan şok karar

Brezilya basını yazdı Jorge Jesus'tan şok karar
11 Aralık 2022 - 23:30 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus, Brezilya Milli Takımı'nın başına geçebilir. Brezilya yerel basınının haberlerine göre Jesus Fener'deki 1 yıllık kontratını yakmaya hazır

2022 Dünya Kupası'nda turnuvaya çeyrek finalde veda eden Brezilya'da teknik direktör Tite, görevinden ayrıldı.Bunun üzerine yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Brezilya Futbol Federasyonu, gözünü Jorge Jesus'a dikti.

Brezilya Futbol Federasyonu'nun Tite'nin görevi bırakması sonrası iki teknik direktörün temsilcileriyle görüştüğü, bunlardan birinin Fenerbahçe'nin hocası Jorge Jesus olduğu öne sürüldü.Brezilya'nın Jorge Jesus'u sezon bitmeden göreve getirmeyi istemesi halinde tazminat ödemek zorunda olacağı ve bunun da düşündürdüğünün altı çizildi.

Jesus'un kararı Sarı Lacivertlileri kahretti

Brezilya basınından Globo'nun haberine göre; Brezilya'nın ilgisi karşısında kayıtsız kalmayan Jesus, Fenerbahçe ile kontratını tamamlamadan ayrılmayı planlıyor. 68 yaşındaki Portekizli teknik adam Jorge Jesus, Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Deneyimli antrenör, Fenerbahçe ile çıktığı 25 maçta 16 galibiyet alırken 3 kez sahadan mağlup ayrıldı.

Kanarya'nın makus talihini değiştirdi

Süper Lig'de son yıllarda istediği sonuçları almaktan uzak olan Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonu İsmail Kartal yönetiminde ikinci sırada tamamlamıştı.Yeni sezon öncesinde İsmail Kartal ile yollarını ayıran sarı-lacivertli ekip, Jorge Jesus'u takımın başına getirdi.

Henüz sezon sona ermeden Portekizli çalıştırıcıyla anlaşan Fenerbahçe yönetimi, Jesus ile birlikte şampiyonluk hedefini ortaya koydu. Yaz transfer döneminde birçok yıldız oyuncuyu da kadrosuna katarak sezona başlayan Kanarya, 2022-2023 sezonuna fırtına gibi başladı.

Ligde alınan üst üste galibiyetler ve bol gollü skorlar, Fenerbahçe taraftarlarını mest ederken UEFA Avrupa Ligi'nde de üstünlük sürdü. Hem ligi hem de Avrupa'yı lider konumda götüren sarı-lacivertli ekipte taraftarlar ve Jorge Jesus'un arasındaki bağ oldukça kuvvetlendi.

Dünya Kupası arasını da hazırlık maçlarıyla değerlendiren Kanarya, oynadığı 4 hazırlık maçını kazanarak 'hazır' imajı çizdi.

Jorge Jesus'un gözdesine 'İnter' kancası!

 

Fenerbahçe'de Jorge Jesus transferde düğmeye bastı!

 

Fenerbahçe transferi bitirdi: İşte ödenecek bonservis bedeli!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)