E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBorsanın en başarılı başkanı Hakan Atilla görevinin başında---

Borsanın en başarılı başkanı Hakan Atilla görevinin başında

Borsanın en başarılı başkanı Hakan Atilla görevinin başında
10 Kasım 2020 - 23:02 borsagundem.com

Sermaye piyasalarını şaha kaldıran yatırımcı sayısında rekor kıran Borsa İstanbul Başkanı Hakan Atilla istifa değil, yeni projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor

BORSA GÜNDEM

Önce Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal'ın görevden alınıp yerine Naci Ağbal'ın getirilmesi ile başlayan süreç, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasıyla devam ederken, piyasaları ve ülke gündemini yakından ilgilendiren Borsa İstanbul yönetimiyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

'BİST Genel Müdürü Hakan Atilla istifa etti' iddiası

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden Borsa İstanbul Genel Müdür Hakan Atilla'nın görevinden istifa ettiği iddiaları dile getirildi.

Bir çok Twitter hesabı ve bazı haber sitelerinde de yer alan iddiaları Borsa Gündem, Borsa İstanbul'a sordu. Borsa İstanbul'un yanıtında Genel Müdür Atilla'nın görevinin başında olduğu ve söz konusu iddiaların tamamen asılsız olduğunun altı çizildi.

Atilla'nın hedefi her ay BİST'e 50 bin yatırımcı getiren yapıyı güçlendirmek

Türkiye sermaye piyasalarının gelişmesinde önemli katkıları olan ve her ay 50 bin yeni yatırmcının gelmesini sağlayan yapıyı daha da güçlendirmek için Hakan Atilla'nın büyük projelere odaklandığı belirtiliyor.

ABD'de hapis cezası alan bir kahraman

Türkiye'nin son dönemde geliştirdiği önemli isimlerden olan Hakan Atilla, Halkbank davasında ülkemizi savunan ve doğruları söylese bile ABD'de hapis cezası verilen bir kahraman olarak biliniyor.

Bazı FETÖ bağlantılı hesaplardan asılsız iddiaların bilinçli olarak gündeme getirildiği kaydediliyor.

'Bilinçli iddialar'

Hakan Atilla, Bora İstanbul Başkanı olduktan sonra önemli projelere imza attığı ve yatırımıcı sayısı katlanarak arttığı için bu iddiaların bilinçli olarak gündeme getirildiği ifade ediliyor.

Borsa İstanbul'da tarihi seviye, çifte rekor!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.