E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıBorsada bekleme zamanı---

Borsada bekleme zamanı

Borsada bekleme zamanı
27 Haziran 2014 - 09:19 borsagundem.com

Ülke risk primi tarafında yatay seyrin devam etmesi orta vade de pozitif

Ziraat Yatırım Menkul Değerler tarafından hazırlanan sabah bülteni:   

"Borsa İstanbul özellikle ikinci seans ile birlikte ABD verilerinin pozitif gelmesinin ardından, Fed Başkanı Bullard'ın faiz arttırımı ile ilgili 2015 ilk çeyrek beklentisini paylaşması, gelişmekte olan ülke piyasalarında satış baskısına sebep olarak gösterilirken, oy hakkının bulunmaması ve pozitif veri datalarından sonra ABD 10 Yıllık faizlerinde yukarı yönlü hareket yaşanmaması temel çerçeve açısından gerçekleşen düşüş ile örtüşmemekte.

Piyasaların hacimsiz hareketi devam ederken, üzerine Haziran ayı kontratından Ağustos ayına geçiş süreci de öngörülebilirlik tarafında yatırımcıları zorluyor. Ülke risk primi tarafında yatay seyrin devam etmesi orta vade de pozitif iken, ETF tarafında dünkü düşüşe paralel hareket gerçekleşti.

USD/TRY açısından baktığımızda ise sakin seyir devam etmekte. Kısaca daha önceleri de belirttiğimiz yatay trendin alt destek seviyesi olan (77,400) kırılmadıkça pozisyon değiştirilmemesi ve oynaklığın arttığı dönemde haftalık bazda oldukça yatay bir kapanış yapmamıza rağmen gün içi fiyat farklarının yüksek olması sebebiyle yeni bir trend görene kadar beklenmesinin faydalı olacağı düşünülmekte.''
ZİRAAT YATIRIM ARAŞTIRMA

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)