E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinKaya Çilingiroğlu'ndan miras sitemi---

Kaya Çilingiroğlu'ndan miras sitemi

Kaya Çilingiroğlu'ndan miras sitemi
28 Kasım 2016 - 07:10 borsagundem.com

Şarkıcı Sting’in mirasını çocuklarına bırakmayıp harcayacağını açıklaması borsacı Kaya Çilingiroğlu'nu kızdırdı

Üç kız ve üç erkek çocuk babası olan dünyaca ünlü sanatçı Sting, geçtiğimiz günlerde servetini çocuklarına miras bırakmayacağını açıkladı. Yoksul bir çocukluk geçirdiğini ve bu noktaya kimsenin yardımı olmadan geldiğini belirten Sting; 180 milyon sterlinlik, yani 770 milyon liralık servetini kendisinin harcayacağını, çocuklarının da kendi çabalarıyla paralarını kazanmaları gerektiğini söyledi. Sting'in bu açıklamasını ünlü babalara sorduk...

'Hiç değilse bir kısmını onlara bıraksaydı!'

Kaya Çilingiroğlu (2 çocuk babası): "Hiç değilse belli bir bölümünü çocuklarına bıraksaydı. Baba olarak, bu denli varlık içerisinde büyüyen çocuklarının yarın boşluğa düşmemesi için onlara bu güvenceyi sağlaması daha doğru olurdu. Şöyle de bir durum var; çocuklarına bu serveti bırakmayacaksa dünyada milyonlarca yoksulluk ve açlık içinde yaşayan çocuk var, onlara bağış yapıp daha erdemli bir hareket sergileseydi! Eğer onlara da bağış yapmıyor, çocuklarına da bırakmayıp tüm servetini yiyorsa; 'Ondan bir Sting olmaz' demek istiyorum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahlak dersi!28 Kasım 2016 08:03

    adam hiç değilse işini yapmaktan başka suçu olmayan gariban gazetecinin kafasını gözünü patlamadı... Hiç değilse bacak kızı sevgilisi yüzünden arkadaşının yüzüne sıcak çay pardağını fırlatmadı.. Önce kendimize bakacağız, sonra başkalarına etik dersi vereceğiz.