E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulis Borsa İstanbul'da 'Borsa Muhabirliği Eğitimleri'---

Borsa İstanbul'da 'Borsa Muhabirliği Eğitimleri'

 Borsa İstanbul'da 'Borsa Muhabirliği Eğitimleri'
07 Nisan 2014 - 12:17 borsagundem.com

Borsa İstanbul ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliğinde düzenlenecek eğitim tüm medya mensuplarına açık olacak

Borsa İstanbul ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile kurulan Finans Uygulamaları Araştırma Merkezi tarafından ekonomi medyası çalışanlarına yönelik 4 farklı konu başlığında bir dizi eğitim düzenleniyor.
Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, Borsa İstanbul binasında yapılacak ilk eğitim 11 Nisan Cuma günü (yarın), Borsa İstanbul Kütüphanesi'nde gerçekleştirilecek. Bir sertifikasyon eğitimi olarak tasarlanan ve Borsa İstanbul uzmanları ile Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyeleri tarafından verilecek dersler tam gün sürecek.
Borsa İstanbul Kurumsal İletişim Müdür Uğur Batı, ekonomi haberlerinin, toplumun yakından ilgilendiği haberler olduğunu, insanların ekonomik gelişmelere göre yaşamlarını düzenlediğini belirtti. Türk sermaye piyasalarının da son dönemde önemli gelişmeler kaydettiğini belirten Uğur Batı, sektörde doğru haberin doğru şekilde yayılmasının önemine dikkati çekti. Batı, Borsa İstanbul'un da bu gerçekler ışığında "Borsa Muhabirliği Eğitimleri"ni düzenleme kararını aldığını belirterek, eğitimlerin dileyen tüm medya mensuplarına açık olduğunu ifade etti.
Borsa İstanbul Konferans Salonu'nda, 11 Nisan Cuma günü, saat 09.30'da başlayacak "İdeal Yatırım Kavramı−Sermaye Piyasasında Yatırım Araçları" başlıklı ilk eğitimi, Boğaziçi Üniversitesi ve Borsa İstanbul'un ortak kurduğu Finans Uygulama ve Araştırma Merkezi (CARF) üyesi Yard. Doç Dr. Neslihan Yılmaz verecek.
Borsa İstanbul Kütüphanesi'nde 18 Nisan Cuma, 25 Nisan Cuma ve 30 Nisan Çarşamba tam gün yapılacak olan eğitimleri tamamlayacak medya mensupları, "Borsa Muhabirliği Sertifikası" sahibi olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)