E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBorsa İstanbul ve KUYAŞ'tan 'kıymetli' imza---

Borsa İstanbul ve KUYAŞ'tan 'kıymetli' imza

Borsa İstanbul ve KUYAŞ'tan 'kıymetli' imza
27 Haziran 2014 - 22:26 borsagundem.com

Borsa İstanbul ile KUYAŞ arasında, 17 milyonluk “Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası” için imzalar atıldı. Temel yakında atılıyor…

Gayrimenkul yatırım ve inşaat şirketi KUYAŞ ile Borsa İstanbul A,.Ş. arasında 18.11.2013 tarihinde açıklanan Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası projesi hakkında düzenlenen protokolde flaş gelişme. Türkiye’yi ilk kıymetli madenler ve kıymetli taşlar borsası binasına kavuşturacak adım atıldı. Şirket tarafından KAP’ta yayınlanan duyuruda, Borsa İstanbul A.Ş. ile KUYAŞ arasındaki 'Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası Yapımı ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi'nin bugün taraflarca noter huzurunda imzalanarak yürürlüğe girdiği belirtildi. Borsa dünyasının merakla beklediği, içinde ‘altın saklama merkezi’nin de yer alacağı BİAŞ binası İstanbul Bahçelievler’de KUYAŞ’ ait arazi üzerinde yükselecek. İşin müteahhitliğini de KUYAŞ üstlenecek.
 
KAP’ta yayınlanun duyuruda yer alan BİAŞ binasıyla ilgili diğer detaşlar ise şeyle:
BİAŞ binasının inşa edileceği arsa İstanbul ili Bahçelievler İlçesi 2.bölge Yenibosna köyündeki 243 db1b pafta 1541 ada 1 parselde bulunuyor. Toplam inşaat alanı zemin üstü 2616 m2, zemin altı 4908 m2 olmak üzere 7524 m2. Gerçekleştirilecek olan inşaat projesi kabuk & çekirdek şeklinde. Bu proje ile ilgili inşaat ve gayrimenkul satış bedeli toplamı  17.000.000.-TL+ KDV (Onyedi Milyon Türk Lirası+Katma Değer Vergisi)'dir. İşin tamamlanma süresi ise yapı ruhsatı alındığı tarihten itibaren 18 ay.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)