E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBordo bereliler teyakkuzda---

Bordo bereliler teyakkuzda

Bordo bereliler teyakkuzda
12 Haziran 2014 - 08:18 borsagundem.com

IŞİD'in Musul'da Türk başkonsolosluğunu basıp özel harekat timi dahil herkesi gözaltına almasının ardından şimdi Bordo Bereliler teyakkuza geçti

Siyasi direktif verilmesi halinde, bordo berelilerin üzerinde çalıştıkları nokta operasyon seçeneklerini anında hayata geçirebileceği belirtildi.

Musul Başkonsolosu ile binadaki personelin rehin alındığı bilgisi üzerine, ilk seçenek olarak Özel Kuvvetler operasyonu ile söz konusu personelin kurtarılması üzerinde duruldu. IŞİD’in Musul’un ardından Kerkük’ü de işgal etmesini önlemeye yönelik daha geniş ölçekli askeri harekat seçeneği ise ikinci adım olarak masada tutuluyor.

SİYASİ DİREKTİF

Genelkurmay çalışmalarını Kara ve Hava Kuvvetleri Karargâhları’yla koordineli şekilde yürütürken, bölgeden gelen istihbarat eşzamanlı olarak MİT’le paylaşılıyor. Planlaması yapılan operasyon seçenekleri ise bu yönde bir siyasi direktif verilmesi halinde devreye girecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mali12 Haziran 2014 09:07

    Özel harekat polisleri teslim olmaz. Mutlaka bir anlaşma nedeniyledir. Bizi de çok uğraştıracağını sanmıyorum. Bugün yarın konu gündemden kalkar.

  • vatandaş12 Haziran 2014 09:06

    Geçeceksiniz bu ayakları. Millet vekili mecliste tehlikeli konsolosluktakileri geri çekelim dediğinde dalga geçen milletvekilleri mi bu siyasi direktifi verecekler? Hepsi hava gazı ancak laf üretirler, içlerinde bir tane adam varsa belki vardır.

  • serkan ç12 Haziran 2014 08:46

    siyasi direktif verecek babayiğit nerede!!! varsa yoksa laf!!!