E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBomba iddia: ABD S-400'leri uzaydan izleyecek---

Bomba iddia: ABD S-400'leri uzaydan izleyecek

Bomba iddia: ABD S-400'leri uzaydan izleyecek
11 Temmuz 2019 - 06:07 borsagundem.com

Emekli Tümgeneral Karataş'a göre ABD'liler S-400'leri uydudan izleyecek, etrafındaki tarlaları satın alacak

Emekli Hava Pilot Tümgeneral Beyazıt Karataş, ''S-400’lerin gelişi öncesi ve sonrası başta ABD ve İsrail olmak üzere burayı uydularla her gün özel olarak izleyecekler. Ayrıca üs etrafındaki 'tarla satın almalar' için bölgesel ziyaretler artacaktır'' iddiasını öne sürdü.

Aydınlık Gazetesi'ne görüş bildiren emekli Hava Pilot Tümgeneral Beyazıt Karataş, Türkiye'nin satın aldığı S-400 sistemleri hakkında ABD'nin olası hareketlerini değerlendirdi. Karakaş, ABD'nin, S-400'lerin kurulacağı bölge yakınlarında tarla satın alabileceği iddiasını öne sürdü. Karakaş'ın yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

''Sonuç olarak; S-400’lerin gelişi öncesi ve sonrası başta ABD ve İsrail olmak üzere burayı uydularla her gün özel olarak izleyecekler ve istihbarat raporları hazırlayacaklardır. Ayrıca üs etrafındaki tarla satın almalar için bölgesel ziyaretler artacaktır.'.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • abdullah 11 Temmuz 2019 23:22

    kedinin kasabı gözlemesi karnını doyurduğu anlamına mı geliyor. kedi kasaba girince ne olur önemli olan o

  • Kamil11 Temmuz 2019 22:42

    Bu da haber mi ya , evin içini izleyebilen teknolojiye sahipler, koca koca füzeleri mi izleyemiyecekler

  • Hasan 11 Temmuz 2019 14:10

    S400 ler  Tekerli mobil sistem. Nereye istersen biner gider orada kurarsın. Bu S400 ler nerede konuşlanacak terimi bu bağlamda çok komik kalıyor. Mobil bir sistemin konaklamasımı olur. Bu Konaklama konusunu kapatın artık komik oluyor. 

  • akıl11 Temmuz 2019 11:59

    senelerdir bütün dünyayı uydudan izliyorlar ,sanki farklı gelişen bir durum varmış gibi haber yapılıyor...

  • geçen gün 11 Temmuz 2019 09:28

    Kim dmeişse doğru demiş... bakın israil+kudüs gerilimleri dünyada  var. o kutsal toprakları vermeyiz, kudüs tek kişinin tapulu malı olamaz diyoruz. doğal olarak kutsal topraklar oralar, dinen ... israile kfa tutun ey araü ülkeleri birlik olun islam dünyası diyoruz... seulçuk,efes, kısada meryem ana yani yabancıların gelip hacı oldukları toprakları kiralamışlar, para ile giriyorsun, para verip geçiş ücreti ödüyorsun, milli park giriş sistemi gibi olmuş..dedim kim işletiyor buraı kardeşim ne parası bu dedim. cevap: israilli firma ihalele aldı, şirket israai kökenli dedi... wayyy dedim.. wahh dedim içimden. gürleyen, dünyaya mesaj verenlerin, türkiye topraklarında yaptıkları işe bakın hele... yani tarlada alır abd, villada alır abd, akarsuda alır... tesbit doğrudur diyorum paşamızın...

  • HALİL TÜRK11 Temmuz 2019 09:11

    o zaman karşı tebbirler alınsın.

  • enayi11 Temmuz 2019 08:59

    ÇOK KOMİK TARLA SAHİPLERİNİ ZENGİN EDECEĞİ KESİN  :)  :)  :) UZAYDAN HER YERİ İZLİYOR YANİ İZLEMEMESİ NORMAL DEĞİL 

  • bak11 Temmuz 2019 09:42

    tarla alma mantı şu, oraları ekiyolar. bu devasa pervaneler var , tırlarla taşınıyor. ama tırlar dağlara tepelere çıkarken, torpalalrı işgal etmek zorunda kalıyor. ürün per toluyor yada yol gerekli oluyor. tarla sahibine muhtar ile haber iletip, ürün ve kullanım bedeli nakit ödeniyor. yani tarla alma durumu bunu kasdediyor. aynı zamanda tarlada çalışan, tarlada eken, bişe vede köylü oradaki hareketi gözlemleyebiliyor, görüyor, duyuyor, askeri olsun, kışlası olsun, köde sohbet olsun, vb. vb. illaki sözlü ve görsel takip imkanı verebiliyor. bu bataryalar 4tane felan. Allah göstermesin bir saldırı olsa, ABD bunların oldugu yere gemilerinden 250 +250 şer tane roket atıp imha etmeye çalışıyor. oksa uçak uçuramaz yabancı.vurulur. o bakımdan ajanlarla,+uydularla+masum gözlem teknikleri ile izleyecektir onu anlamış