E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBolu Dağı tır geçişlerine kapatıldı---

Bolu Dağı tır geçişlerine kapatıldı

Bolu Dağı tır geçişlerine kapatıldı
27 Ocak 2022 - 12:39 borsagundem.com

Bolu merkez ve Bolu Dağı Mevkiinde sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşım tırlara ve tankerlere kapatıldı.

Yoğun kar yağışı bir gün aradan sonra özellikle Bolu Dağı İstanbul Bolu arasını etkilemeye başladı. Bölge trafik ekipleri, bu kesimde kar yağışının etkili olması nedeniyle tırların geçişini yasaklarken, tankerlerin ise müsait alanlarda depolama yöntemiyle araç trafiğine çıkışları engellendi.

Kasım Şahin'in Sabah'taki haberine göre, bir haftadır ülkemizi ve Bolu'yu etkisi altına alan kar yağışı bir gün aranın ardından yeniden etkili olmaya başladı. Bolu-İstanbul güzergahının kapanmaması için Bölge Trafik ve Karayolları ekipleri bu sabahtan itibaren yeniden alarma geçti.

Bolu Mevkiinin açık tutulması için tırlara geçiş izni verilmezken, tankerlerin ise en yakın bölgelerde yolu işgal etmeyen yerlerde parklanma yapması için çalışmalar başlattı. Bölge Trafik yetkilileri, sürücüleri uyararak, zorunlu olmadıkça özel araç sahiplerinin seyahat etmemelerini ve kesinlikle araçlarda zincir takılı olması konusunda bilgilendirme yaptı.

Bolu Dağı'nda kar yağışı yeniden başladı

 

Bolu Dağı'nda ulaşıma kar engeli

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)