E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Biz konuştuk, siz neden sustunuz?"---

"Biz konuştuk, siz neden sustunuz?"

Biz konuştuk, siz neden sustunuz?
18 Ağustos 2020 - 13:38 borsagundem.com

Altun'dan muhalefete Biden tepkisi: Biz konuştuk, siz neden sustunuz?

ABD başkan adayı Joe Biden'ın Türkiye'ye yönelik sözlerine "7 ay niye beklediniz?" eleştirisine tepki veren İletişim Başkanı Altun, "Konunun muhatabı muhalefet hala net bir cevap veremedi. Hep bir ağızdan "7 ay niye beklediniz" diye soruyorlar. Sizi bekledik. O konuşmayı siz de biliyordunuz biz de. Biz konuştuk. Siz neden sustunuz?" dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ABD başkan adayı Joe Biden'ın sözleri için "7 ay niye beklediniz?" açıklaması yapan muhalefete sert tepki gösterdi.

Altun, Twitter hesabından yaptığı eleştiride, şu ifadeleri kullandı:

"Biden'ın ‘muhalefetle el ele Erdoğan'ı devireceğiz" sözlerine, konunun muhatabı muhalefet hala net bir  cevap veremedi. Hep bir ağızdan "7 ay niye beklediniz" diye soruyorlar. Sizi bekledik. O konuşmayı siz de biliyordunuz biz de. Biz konuştuk. Siz neden sustunuz?"

ABD Donanması İran’ın hareketlerini izliyor

İbrahim Kalın, Libya için konuştu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • pinokyo seni..18 Ağustos 2020 16:10

    aldığınız maaşların açıklmasını yapın da para ile hareket etmediğinizi bilelim...

  • Vatandaş18 Ağustos 2020 16:10

    Millete parmak sallamasından hoşlanmadım

  • ?18 Ağustos 2020 13:56

    az önce tv den izledim. Herkes tepkisini göstermiş ve söz milletin ve seçim sandıklarının demiş. ARdı ardına bütün partilerden bu lafı duydum. ama İSTANBUL SEÇİMLERİNDE, KONUŞUPDA  seçimler iptal olsun diyenlerın sandıklara yaptığı baskıyı asla unutmadım. Konuşmak bazen boş oluyor efendi. Uygulama ve geçmiş cv ye bakmak lazım .... 

  • abdullah 18 Ağustos 2020 13:52

    onlar konuştular özgür özeli çirkefçe konuşturdular biden'den aldığı cesaretle hükümeti değiştirmeye kalktı. canan hanım aynı cesaret ve gazla sistemin dahi değiştirilebileceğini ifade ediyordu o günlerde hatta soyadı erkek olan biri daha vardı kı soysuz bidenin gazıyla oda alevini ortalığa saçmıştı sonra nedense hepsi pısıverdi.

  • türk.18 Ağustos 2020 13:46

    efendisi abd emperyalisti konuşunca utanmadan birde konuşuyorlar. memlekette yeriniz yok chp ip ipsiz hdp şerefsiz pkk vede fetö gidin.

  • Nizam18 Ağustos 2020 14:20

    Öncelikle Türk olarak yazmanızı tavsiye ederim. Genelleme ve ayrımcılık yaparak ülkemizin ilerlemesine ve birlikte hareketine engel oluyorsunuz. Kin ve nefret ile hiçbir yere varamazsınız.

  • zZz18 Ağustos 2020 14:15

    Seni kripto seni