E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBiz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına destek çığ gibi---

Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına destek çığ gibi

Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına destek çığ gibi
31 Mart 2020 - 02:18 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "7 aylık maaşımı bağışlıyorum" diyerek başlattığı kampanyaya iş ve siyaset dünyasından destek yağıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına destek yağıyor.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından kampanyaya desteğini bildiren isimler...

TOBB

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına TOBB olarak 10 milyon lira destek vereceğiz" açıklamasında bulundu.

TBMM BAŞKANI ŞENTOP

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına 5 maaşıyla katılacağını açıkladı.

ADALET BAKANI GÜL

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "BizBizeYeterizTürkiyem" etiketini kullanarak Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'yla iyilik, kardeşlik ve dayanışma 83 milyona yayılacak. Biz 'bir' olunca çok olacağız." ifadelerini kullandı.

KÜLTÜR BAKANI ERSOY

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da Twitter'dan yaptığı açıklamada, tarih boyunca tüm zorlukları milletçe omuz omuza vererek aştıklarını belirterek, "Bugün de birlik ve beraberlik içinde bu güçlüğün de üstesinden geleceğiz inşallah. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'yla BizBizeYeterizTürkiyem." açıklamasını yaptı.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI KURUM

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda içinden geçilen bu zorlu sürecin elbet geride kalacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Ancak tarih, her dönemde olduğu gibi bu dönemde de milletimizin birliğini, beraberliğini ve fedakarlığını yazacaktır. 83 milyon hep birlikte bu zorlu süreci de şüphesiz aşacağız. Çünkü Biz BizeYeteriz. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası ile dar gelirli kardeşlerimize destek oluyoruz. Gün, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma günüdür. Gün, veren el olma günüdür. Gün, zorlukları birlikte aşma günüdür."

MHP BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olarak Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 maaşımla katılıyorum.

SARAÇ VE YÖK ÜYELERİ

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, YÖK üyeleriyle Milli Dayanışma Kampanyası'na birer aylık maaşlarıyla destek verdi.

AK PARTİ GENEL BAŞKANVEKİLİ KURTULMUŞ

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş "Milli Dayanışma Kampanyası"na 3 maaşını bağışladı.

İSTANBUL TİCARET ODASI

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 milyon TL katkı sunacaklarını duyurdu.

TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, Milli Dayanışma Kampanyası'na, TİM ailesi olarak 15 milyon TL katkı sunacaklarını duyurdu.

MÜSİAD

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ilan ettiği Milli Dayanışma Kampanyası ile gün birlik olma günü, gün beraber Türkiye olma vaktidir." ifadelerine yer verildi.

ASKON

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin (ASKON) Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise şunlar kaydedildi:

"Değerli üyelerimiz, içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın başlatmış olduğu 'Milli Dayanışma Kampanyası'na ASKON olarak tüm şubelerimiz ve üyelerimiz ile gönülden destek veriyoruz. Dün olduğu gibi bugün de siz kıymetli üyelerimizin destekleri ile ASKON ailesi olarak bu kampanyada en güçlü bir şekilde yer alacağımıza inancımız tamdır. Haydi ASKON ülkemiz için, milletimiz için ASKON Milli Dayanışma Kampanyası…"

Erdoğan: 7 aylık maaşımı bağışlıyorum

AK PARTİ'DEN DESTEK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kampanyaya destek olarak 3 aylık maaşını bağışladığını aktardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na, AK Parti Genel Başkan yardımcılarından Mehmet Özhaseki 5, Hamza Dağ 3 maaşını bağışladı.

Özhaseki, Twitter hesabından "Biz bize yeteriz Türkiyem" etiketiyle yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 aylık maaşımla destek veriyorum. Milletçe nice badirelere göğüs gerdik. Şimdi de el ele, gönül gönüle vererek Allah'ın izniyle bu zorluğu da başarıyla aşacağız."

Hamza Dağ ise "Cumhurbaşkanımızın ve kabinemizin öncülüğünde, bu süreçte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için başlatılan kampanyaya ben de 3 aylık maaşımı bağışlayarak katılıyorum." mesajıyla destek verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (38)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Efe02 Nisan 2020 00:43

    Tam bi trajedi. Dereyi kurutan deredeki yavru balıklardan yahni istiyor..ver ulan bunlara sopayı.. hahaha

  • Man02 Nisan 2020 00:40

    Bahçeli 8 maaşını bağışlasın,MHP li olduğunu göstersin

  • Capla hama31 Mart 2020 14:54

    Getirsinler varlık vergisini..

  • bu dünyadan biri31 Mart 2020 12:06

    kasa boşaldı dediğimizde vatan haini dediler. kasayı boşaltanlar vatansever, söyleyenler vatan haini vay be. kasa boşaldığı için halktan yardım istiyorlar. Almanya 500 milyar dolar destek paketi açıkladı, Türkiye 100 milyar lira, dikkat edin lira diyorum.  Neden peki, çünkü kasa boşaldı. Kim boşalttı? Üretmeden tüketme devri bitti, keşke bunu daha önce anlasaydılar. Zor günlerde destek paketi daha büyük olsaydı. 

  • Türkoğlutürk 01 Nisan 2020 08:25

    Ali adamın o maaşa ihtiyacı yokki. Herşey bedava. Hatta eski cumhurbaşkanı sarayda kalıyor. Korumaları, devletin ahçısı. O da bedava yaşıyor. Uyuma beee.

  • ALİ31 Mart 2020 18:29

    ADAM 500 BİN tl. ÜZERİNDE MAAŞINI BAĞIŞLADI...SEN NE YAPIYORSUN ÇAN ÇAN ÇAN KONUŞMAKTAN BAŞKA...

  • $$$ EURO $$$31 Mart 2020 11:19

    haydi muhalefet partileri özelliklede faik öztırak, özgür özer ve ve ve de kemal Tv lere çıkıp akıl veriyordunuz haydi bu hayırlı kampanya ya katılın mesala 10-20 maaşımı bağışladım diyen.çıkıp milleti yanlış şeylerle yönlendirmeye benzemez.bu iş proje, akıl ve vizyon işidir onları herkes yapar.ne oldu sesiziniz kesildi.çıkmışlar ülkede üretim dursun ülkel yansın bitsin da hükümet kötülensin diyorsunuz.bizler ihtiyaçlarımızı nereden alacağız ekmek gıda vs.vs.leri

  • Türkoğlutürk 01 Nisan 2020 08:28

    Bu ülkede resmi sıfatı ve görevi olmadığı halde saraylarda yaşayıp koruma ordusuna sahip kaç kişi var. İstanbul belediyesinin topladığı makam araçlarını gördük peki görmedikleri iz. Son soru Osmanlı batarken hangi saray yapıldı

  • edy31 Mart 2020 10:45

    80 Tl lik gıda kolisine 150,00 TL  ,sahafta aslının aslı 10,00 tl olan kitaba 2.500 Tl verenler ekonomi dersi veriyor, ha bire çemkiriyor. imamoğlu sayenizde puket,galapagos,isviçre alpleri,miami , küba,dubai, de tatil planları yapıyor ve gidiyor. hem bilimden bahsediyorlar hem kendi kendilerine ilaç zerk ediyorlar Zülfü L. gibi . 

  • Cem31 Mart 2020 10:36

    Her yıl yurt dışına 8 milyar dolar yardım ediyorduk afrikaya yol baraj ve stadyum yaptırdık ama ıssız kalanlara para yok paraları sağa sola car cur etmeseydik biz bize yeterdik

  • Türkoğlutürk 01 Nisan 2020 08:30

    Cem, borçharç düğün yapıp sonrada sıkıntı üzerine sıkıntı yiyen aptallara anlatamazsın.

  • XX31 Mart 2020 18:26

    SENİN AKLIN ERMEZ.BU İŞLER VİZYON MİSYON İŞİ.

  • Alpertungaa31 Mart 2020 10:24

    Bu kaçıncı sınıf ülke olduğunun göstergesidir.Milletin vergilerle,özel okullarla,zamlarla,yalancı enflasyon rakamlarıyla nasıl ezildiği bir yana,böyle günlerde yine bedeli millet ödesin.Ama ülkeyi meteliksiz bırakansınlar yönetmeye devam etsin.Din ve demokrasi ne güzel nimetsiniz.Sen çok daha ağlarsın kardeş.Hem kendine hemde ülkemiz için ağlayalım...

  • tarih bir gün bu iktidarı yazarsa31 Mart 2020 10:13

    Bu zor dönemde tüm dünyada devlet halka yardım ederken bizde halkın yardım etmesi isteniyor. Sizcede tuhaf değilmi. Kasa tamtakır anlaşılan.Hadi bakalım yandaşlar dökülün sırasizde. Ülkenin tüm kaynaklarını size transfer eden yönetime diyet borcunuzu ödeyin.

  • K231 Mart 2020 09:39

    allah ne muradın varsa versin .....................

  • Mustafa31 Mart 2020 09:29

    Ben esnafım bana kim yardım edecek? Kira var yanımda iki çalışan var. Suriyeli mi alıyım zaten iş yok. çalışanları çıkarsan aile olduk. para bende yok ki onlara veriyim. Tüm toplumu böyle saçmalıklara çöküşe götürüyorlar. Devlet düzgün yardım etsin ne kampanyası Başkanın 7 aylık maaşı ne olacak biraz götürdüklerinden verse türkiye rahatlar.

  • Esin F.31 Mart 2020 09:25

    İktidarın destek kolları MÜSİAD ve ASKON niye elini cebine almamış??? Onlar sadece ceblerine çalıştıkları için mi acaba!

  • ,,,,,31 Mart 2020 10:54

    Onlar var da sen üç maymunu oynuyon, kaganı kuma gömmüş, k,,,çını dikmişsin havaya

  • Ötenazi31 Mart 2020 09:23

    Hani ötenazi hem dinen hem kanun bakımından ülkemizde yeri yoktu. Resmen fişi çekti ülkemizin selasını okuyorum. Essela tuveselam mualeyk..

  • K231 Mart 2020 09:21

    adalet ve kalkınma partisi..........................

  • walter white31 Mart 2020 09:02

    bi maaş da benden.şehitler ölmez vatan bölünmez

  • imam31 Mart 2020 08:42

    imamaların maaşının tamamı 3 ay boyunca kesilsin. tasarruf edilsin. işsiz kalanlara tahsis edilsin. ev lojman. kira yok. elektrik, su beleş. iş de yapmıyorlar. yazık.

  • ,,,,,31 Mart 2020 09:58

    Seni gidi kripto, gırık dölü.

  • İtri31 Mart 2020 08:31

    Diyanet işleri başkanı niye sessiz? İşe gitmeden maaş alan 100.000 imam göze batmasın diye mi susuyor?

  • ,,,31 Mart 2020 09:06

    Beygir gözlüklü ıtri, kafayı kuma gömen devekuşu ıtri, cumhuriyet gazetesini oku, diyanetin kampanyasını görürsün.

  • Nolacak halimiz31 Mart 2020 06:57

    Maaşımın %60 ını patron kesti (%60 eksik yatırdı) ben de destek vermiş mi oldum...

  • 12331 Mart 2020 08:25

    Boş boş yazma maaşının %60 ını devlet ödüyor

  • Şu ülke bir iyiliğini görecek mi Kemal 31 Mart 2020 06:41

    Kılıçdaroğlu ne yapacak? Her konuda fikri var. Mahkemelerde kaybettiği davalara bir dünya para ödüyor. Sıkıysa şimdi de insanlık için ödesin görelim.

  • Türkoğlutürk 31 Mart 2020 09:20

    Cengiz inşaatın vergi borcunu silerken bana ı sordun.

  • Izmizon31 Mart 2020 08:29

    Akp,lı cumhurbaskani baban kilicdaroglunu mahkemede aldığını 20 maaş yapar hepsini bağışlasın kilicdaroglun aldığım tazminatları diye tv,de söylesin kusura bakma chp,lı belediyelerin hepsi 10 gündür erzak para eve hizmetsiz duymadan yapiyo dünyadan taş yağsa kılıçdaroğlu imamoğlu hep beraber biz bize,den bumu dusunceniz

  • 15 yıllık tecrübe 31 Mart 2020 05:54

    İki haftaya panik biter. Herşey normal e döner

  • çomar31 Mart 2020 08:51

    Çok güzel kafası 2 ay değil 2 yılda zor biter😂

  • Metehan31 Mart 2020 04:20

    Güzel bir kampanya. Bari daha önceki gibi deprem, işsizlik fonu şu bu nedenlerle toplanan paralar gibi hiç edilmez.

  • Tülay31 Mart 2020 06:43

    Acun fenerbahçe için o kadar para toplamıştı. ülkesi için şimdi ne yapacak göreceğiz.

  • Sait31 Mart 2020 03:06

    Hayirdir insallah vaziyet cok mu kotu

  • Selami31 Mart 2020 07:12

    Yok degil.mevzu toplumsal birliktelik.belliki bu yok sende...bak işine sen mutant bey.

  • Kenan31 Mart 2020 02:34

    Bu iş yardım toplama ile olacak iş değil ama bi yapsınlar bakalım

  • Çin’li görsem yüzüne tüküreceğim, pis boğaz diye31 Mart 2020 06:45

    Yardımda toplansın, çin’e dava açılıp btün masraflar karşılatılsın. Dünyanın başına bel oldular. Yine hayvan pazarlarını kurmuş. Kedi köpek, fare yiyecekler.