E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin için 200 bin dolar tahmini---

Bitcoin için 200 bin dolar tahmini

Bitcoin için 200 bin dolar tahmini
29 Şubat 2024 - 08:46 borsagundem.com

Bitcoin hafta başından bu yana süren hızlı yükselişini sürdürerek Kasım 2021'den bu yana ilk kez 60.000 doların üzerini gördü. Ünlü analist Peter Brandt fiyatın 200 bin dolara kadar çıkabileceğini, boğa sezonunun 3. çeyreğinde sona erebileceğini belirtti

Bitcoin'deki güçlü yükselişler ve ETF'lerin sağladığı destekle birlikte, fiyatın 60 bin doların üzerine çıkması yatırımcıları sevindiriyor. 

Ünlü analist Peter Brandt ise fiyatın 200 bin dolara kadar çıkabileceğini öngörüyor. X hesabından yaptığı açıklamada, boğa sezonunun 2025'in 3. çeyreğinde sona erebileceğini belirtti. Ancak, fiyatın geçtiğimiz haftanın en düşük seviyesinin altına inmesi durumunda bu analizin geçersiz olabileceğini vurguladı.

Brandt ayrıca, 'lazer göz' furyasına da dikkat çekerek, bu durumu bir 'ters gösterge' olarak değerlendirebileceğini ifade etti. Brandt, daha önce yaptığı açıklamalarda Bitcoin'in altcoin'leri baskı altına alacağını ve nihayetinde Bitcoin'in tek lider olacağını vurgulamıştı.Yaz aylarında halving ve ETF onaylarının Bitcoin için önemsiz olacağını ve Bitcoin'in besin zincirinin tepesine yerleşeceğini düşündüğünü de belirtti.

Bitcoin'de ralli devam ediyor! 60 bin doları aştı

 

Bitcoin’de son rallinin katalizörü ne?

 

Bitcoin fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesine ulaştı

 

Bitcoin'de 50 bin dolar seviyesi ucuz mu pahalı mı?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)