E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin 43 bin doları zorluyor---

Bitcoin 43 bin doları zorluyor

Bitcoin 43 bin doları zorluyor
22 Mart 2022 - 11:06 borsagundem.com

“100 dolar olur” diyen de var, “20 bin dolara düşer” diyen de… Küresel piyasaların yeni aktörü Bitconi yeniden yükselişe geçti.



Geçen hafta Fed'in faiz artırımından sonra hızlı bir yükselişle 40.000 dolarlık kritik seviyenin üzerine tırmanan Bitcoin çıkışını sürdürüyor. Apple kurucularından Steve Wozniak, Bitcoin'in 100.000 dolara yükseleceği tahmininde sonra 43 bin doların üzerine çıkan Bitcoin Asya’da artan satışların etkisiyle 43 bin doların altına geriledi.

Bitcoin (BTC) fiyat,sabahın erken saatlerinde 43.361 dolar seviyesini gördü.

Fed’in daha hızlı faiz artırımı yapacağını açıklaması bile borsalardaki yükselişin önünü kesemedi.

Bitcon başta olmak üzere kripto paraların önemli bir kısmı hisse senedi piyasalarındaki gelişmeleri takip ediyor. Özellikle ABD borsalarındaki yükseliş ya da geri çekilmeler fiyatlara anında yansıyor.

Glassnode tarafından paylaşılan verilere göre, Batı’dan Bitcoin alımları gelirken Doğu satış yapıyor.
Batı’dan kaçmak isteyen oligarklar servetlerini kripto paralara dönüştürürken, Hindistan kripto para ticaretinden elde edilecek kazançlara yüzde 30 veri uygulamayı planlıyor.

Kripto para piyasasının toplam değeri 1,92 trilyon dolar seviyesindeyken Bitcoin’in piyasa hakimiyet oranı yüzde 42 olarak hesaplanıyor.

Apple kurucusu: Bitcoin 100 bin dolar olacak

Bitcoin, Fed kararı sonrası yönünü yukarı çevirdi

Milyarderlerin ‘Bitcoin’e bakışı değişti

Ruslar Bitcoin’lerini gayrimenkule dönüştürüyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)22 Mart 2022 12:34

    buradan aşamaz sıkışır 38 - 40 yapar kafasını kaldıramaz ise 33 binler hep var olacaktır. biz anın tadını çıkartıyoruz. Oluşacak enflasyon riski var hatta fazla bile olabilir. bu durumda btc enflasyonist ortamda olumlu etkılendı belki abd fed oluşan enflasyonist ortada daha sınırlı artışlar yapmak zorunda da olabilir. Dün abd borsaları kapanışa toparladı asya açılışda destekledi bugun abd daha iyi olabilir mantıgıda söz konusu.  trade için marjları kullandık. bayadır dar bant düşük kar oluşuyordu..