E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin 4 ayın zirvesinde---

Bitcoin 4 ayın zirvesinde

Bitcoin 4 ayın zirvesinde
06 Eylül 2021 - 07:57 borsagundem.com

Bitcoin mayıs ayı ortasından bu yana yeni en yüksek seviyeleri gördü.

Bitcoin fiyatı pazar akşam saatlerinde hızlanan yükselişinin ardından  sabah itibarıyla 51 bin 941 doların üzerine test etti. Fiyat, 14 Mayıs'tan bu yana en yüksek seviye oldu.

Bitcoin halihazırda 51 bin 663 dolar seviyelerinden alıcı buluyor. Dünyanın en çok kullanılan kripto parası olan Bitcoin'de son 24  saatte hacim 32,04 milyar dolar seviyesinde hesaplanıyor.

Öte yandan en fazla kullanılan ikinci para birimi Ethereum'da an  itibarıyla yüzde 1,1 yükselişle 3 bin 914 dolardan işlemler yapılıyor. Piyasada en çok yükselenler ise yüzde 5'in üzerindeki değer artışı ile Polkadot ve Ripple olarak dikkat çekiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucize Reis : )06 Eylül 2021 08:22

    BTC 80 - 100 bin usd beklentım.. ama eteryum daha iyi bir atak ile 8 - 10 bin usd arası beklentım suruyor. ama, bu yazdıklarım 2 ay önce idi : )) kar marjı yenilere daralacak. Alcoınlerde çok kelepir kaliteli projeli coınler hala var. Az az alarak bu işe mantıgını algılayın. Gelecek coınlerde. Yazılım alanında çok kalitlei destekleyen black zincirler var, microsoft ile ıyumsaplayan, bazı ulkelerın fijital paralarını destekleyen, bankaların transferlerınde etkınlıgı düşünen. Gep telefonu ile global odeme ve swap entegreleri yapan. ya bu işler teknik olarak geleek oluyor. tek radro frekansından  10 ayrı radyo yayını gibi, tek bant üzerinden 100 web site barındırmagibi alt coın mesela. Hayata giriyor, az az alıp 50  - 100 - 150 tl 10 yıl vadelı toplayın. seni uzmeyecek para. giriş yapın, adım atın. araştırın, sonra ciddi bakarsınız. adım atın yanı.

  • Mucize Reis : )06 Eylül 2021 08:18

    Size bir anıanlatıcam. alman grup vardı, neyse, gurbetçilerde var aralarında. BTc Türkiye de daha yabancı sitlerden alınabiliyordu. o dönemlerde muhabbet oldu. Dedim, bu btc nasıl oluyor bende araştırıyorum. GÜcenli site felan biliyormusun. Gubetçi anlattı neyse.. şunu unutmıyorum.. Bizde işyerinde abi, herkesde btc var. Almanyada firmadayız, herkesde 1 yad a2 tane var alıyorlar... o  zamanlar BTC mantıksız anlamsız di, şuan ise projeler, bir çok yenı sistem ve alternatif yatırım vede dunyayaı şekillendirecek bir güce ulaştı. yeni sistemelr black zıncırler bunların üzerin eyapılıyor. o bakımdna şuanaynı şey eteryumda.  50 - 54 arası aşıp, hacinmle habersiz aşıp çıkması 58 görmesi  önemli. gevşemleler olabilir. ama sonbahar alcoınlerın ralisi olur. btc yerinde dahi dursa, alcoınler coşar. bı böyledir. ev ara maaş basan her alanda batar, gitisin idda oynasın.