E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıBİST'te toparlanma zor görünüyor---

BİST'te toparlanma zor görünüyor

BİST'te toparlanma zor görünüyor
23 Ağustos 2013 - 09:25 borsagundem.com

Döviz ve faiz cephesinde tansiyon halen düşmedi ve kur ve faiz cephesinde toparlanma olmadan piyasada da toparlana olması zor görünüyor

"Endeks 70000 desteğini kırdı. Kısa vadede alçalan kırmızı kanal desteği olan 67700 seviyesinden tepki gösteriyor. Tepkinin güçlenmesi için Endeksin 70000 seviyesinin üzerine yükselmesi gerekli. Teknik olarak şimdilik Endeksin zayıf seyrini koruyacağı görülüyor. Endeksin daha önceden koruduğu kanalı sonlandırması nedeniyle paralel kanal hedefi ise 64000 seviyesinde görünüyor. Döviz ve faiz cephesinde tansiyon halen düşmüş değil. USDTL 1.99 seviyesinin üzerini denerken, gösterge faizi se gün içinde %9.88 gördü ve yeniden %9.80 direncinin altına geri çekildi. Kur ve faiz cephesinde tansiyon düşmedikçe Endekste de toparlanma zor görünüyor. ABD S&P endeksindeki olumlu kapanışın etkisinin içerideki döviz kurlarının yüksek seyri nedeniyle sınırlanması beklenebilir.
(Eczacıbaşı Menkul Değerler)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)