E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBIST'de Gong “TE-MAPOL” için çaldı---

BIST'de Gong “TE-MAPOL” için çaldı

BIST'de Gong “TE-MAPOL” için çaldı
16 Aralık 2013 - 12:14 borsagundem.com

TE-MAPOL Polimer Plastik ve İnşaat Ticaret Sanayi bugün itibariyle GİP'te işlem görmeye başladı...

Polimer plastik levha üretimi sektöründe faaliyet gösteren TE-MAPOL Polimer Plastik ve İnşaat Ticaret Sanayi A.Ş, 16 Aralık 2013 tarihi itibarıyla “TMPOL” koduyla Borsa İstanbul Gelişen İşletmeler Piyasası’nda (GİP) işlem görmeye başladı.

Plastik sektöründe faaliyet göstermek üzere 2007 yılında kurulan Kayseri merkezli TE-MAPOL Polimer Plastik ve İnşaat Ticaret Sanayi A.Ş., 16 Aralık 2013 tarihinde Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Dr. Çetin Ali Dönmez ve TE-MAPOL Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Samancı’nın katılımıyla düzenlenen gong töreni ile Gelişen İşletmeler Piyasası’nda (GİP) işlem görmeye başladı.
“TMPOL” kodu ile 6,62 TL’den işlem görmeye başlayan TE-MAPOL Polimer Plastik ve İnşaat Ticaret Sanayi A.Ş.’nin bu süreç sonunda yüzde 23,8 halka açıldı.
 
“TE-MAPOL İLE BORSA İSTANBUL’DA İŞLEM GÖREN ŞİRKET SAYISI 422’YE ULAŞTI”

Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Dr. Çetin Ali Dönmez törende yaptığı konuşmada; “TE-MAPOL Polimer Plastik ve İnşaat Ticaret Sanayi A.Ş.’nin halka arzı ile Borsa İstanbul’da işlem gören şirket sayısı 422’ye ulaştı. ” dedi.
Çetin Ali Dönmez “ Polimer plastik levha üretimi sektöründe büyüyerek yatırımlarına devam eden TE-MAPOL Polimer Plastik ve İnşaat Ticaret Sanayi A.Ş.’ye başarılar diliyor, bu vesileyle diğer şirketlerimizi de sermaye piyasalarının sunmuş olduğu avantajlardan yararlanmaya davet ediyoruz” dedi.

HALKA ARZ GELİRİ YENİ YATIRIMLAR İÇİN KULLANILACAK

TE-MAPOL Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Samancı da, 2012 yılında 4 bin ton üretim karşılığında 21 milyon TL ciro elde ettiklerini ve 2 milyon TL FAVÖK yarattıklarını belirterek, 2013 yılında 25 milyon TL ciro hedefine ulaşacaklarını ve 2,5 milyon TL üzerinde FAVÖK yaratacaklarını belirtti. İbrahim Samancı, “Yurtiçi ve yurtdışından gelen talebe yönelik yatırım ihtiyacını karşılamak ve operasyonel verimliliğimizi arttırmak amacıyla sermaye gereksinimiz bulunuyor. Yatırımcının desteğiyle hızlı büyümeyi devam ettireceğiz. Halka arzdan elde edilecek bütün gelir işletme sermayesinin güçlendirilmesi ve yeni yatırım planlarının gerçekleştirilmesi için kullanılacak ” dedi. 2007 yılında Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerine başlayan TE-MAPOL’un ürettiği polimer plastik levha özellikle otomotiv, banyo, mobilya, medikal, beyaz eşya ve açık hava reklam sektörünün önemli girdilerinden birini oluşturuyor.



Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)