E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıBİST'de bilançolar belirleyici olacak---

BİST'de bilançolar belirleyici olacak

BİST'de bilançolar belirleyici olacak
24 Temmuz 2013 - 09:27 borsagundem.com

Bugün piyasa kapanışı sonrası Halkbank, yarın Akbank’ın bilanço verileri açıklanacak

Oyak Yatırım Menkul DeğerlerTarafından Hazırlanan Günlük Bülten:
Çin’de açıklanan imalat verilerinin beklentilerin altında gerçekleşmesi ile Asya piyasalarında hafif satıcılı bir görünüm izliyor. Yurtiçinde Merkez Bankası faiz koridorunun üst bandını, piyasa beklentilerinin ortalaması olarak gözüken 86 baz puana paralel olarak 75 baz puan ile %7.25 seviyesine artırdı. Politika faizleri %4.5, faiz koridorunun alt bandı %3.5 ile sabit kaldı. Kurul, enflasyon görünümü orta vadeli hedeflerle uyumlu olana kadar, gerektiğinde ek parasal sıkılaştırmaya gidilebileceğini belirtti. Merkez Bankası’nın faiz koridorunun üst bandını Fed politikalarına bağlı olarak %8.5 düzeyine kadar yükseltmesini
bekliyoruz. Bugün piyasa kapanışı sonrası Halkbank, yarın Akbank’ın bilanço verileri açıklanacak. Açıklanacak banka karları BİST’in önümüzdeki günler için seyrini belirlemede etkili olacaktır. Dün gerçekleşen kar satışlarının 74,000 – 74,700 puan aralığında ivme kaybetmesini bekliyoruz.
OYAK YATIRIM ARAŞTIRMA

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)