E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBiri polis 5 kişi boğuldu---

Biri polis 5 kişi boğuldu

Biri polis 5 kişi boğuldu
20 Temmuz 2015 - 01:48 borsagundem.com

Aşırı sıcak ve tatilin birleşmesiyle denizlerde boğulma vakaları arttı. Çanakkale'de bir kadın polis, Tekirdağ'da 4 genç boğularak hayatını kaybetti

Çanakkale'de denize giren kadın polis memuru boğuldu.

İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Şubesinde görevli Hasibe Sezer (44), merkeze bağlı Erenköy'ün Karanlık Liman mevkisinde denize girdi.

Bir süre sonra gözden kaybolan Sezer'in cesedi, Sahil Güvenlik Grup Komutanlığına bağlı dalgıçlar tarafından sudan çıkarıldı.

Polis memurunun cansız bedeni, ilk incelemenin ardından Çanakkale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

4 GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Tekirdağ'da serinlemek için denize giren 4 genç hayatını kaybetti. Boğulan genlerden üçünün cesedine ulaşılırken, bir kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesi Altınova Mahallesi Topağaç mevkisinde serinlemek için denize giren Umut Can Şener (16), Rıza Çavuşoğlu (17) ve Ersin Çoban’ın (21) gözden kaybolması üzerine vatandaşlar ekiplere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sahil güvenlik, deniz polisi ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Sahil güvenlik ekipleri ve deniz polisi su altı ekipleri tarafından yapılan uzun süren arama çalışmalarının ardından 2 kişi denizden çıkartıldı. Öldükleri tespit edilen Rıza Çavuşoğlu ve Ersin Çoban’ın cenazesi Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Umut Can Şener’in (16) bulunması için sahil güvenlik ve deniz polisi su altı ekipleri tarafından arama çalışmaları devam ediyor.

Kumbağ Mahallesi'nde de serinlemek için denize giren Nadir Tunç kısa bir süre yüzdükten sonra denizde çırpınması üzerine çevredekiler tarafından müdahale edilerek kıyıya çıkarıldı. Olay yerine sevk edilen 112 ekiplerinin yaptığı incelemede, Tunç'un öldüğü tespit edildi. Tunç’un cenazesi Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili jandarma inceleme başlattı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)