E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBingöl Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde patlama: 2 polis şehit---

Bingöl Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde patlama: 2 polis şehit

Bingöl Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde patlama: 2 polis şehit
22 Mart 2022 - 15:08 borsagundem.com

Bingöl Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde, mühimmat sevki sırasında meydana gelen patlamada 2 polis memuru şehit oldu


Bingöl'de Kaleönü Mahallesi'nde bulunan Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde saat 13.30 sıralarında eğitim bürosundan eğitim alanına mühimmat (anti tank) sevki esnasında patlama oldu.

Patlamada ağır yaralanan 2 özel harekat personeli Bingöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Bingöl Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, ağır yaralanan özel harekat personelinden Aydın'ın Çine nüfusuna kayıtlı Necati Aygün ve Erzurum'un Aziziye ilçesi nüfusuna kayıtlı Birol İli'nin şehit olduğu bildirildi.

Şehitlere Allah'tan rahmet, emniyet camiasına, şehitlerin aileleri ile tüm sevenlerine sabır dilendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Talha22 Mart 2022 17:39

    Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin.

  • Mucise Reis ;(22 Mart 2022 15:28

    Allah şifa versin polislerimize... Daha gençlik günlerimizde, bir polis memuru arkadaşlar ile yolumuzu çevirdi. Ters şerit diye ceza kesmişti. Levhalar var-yok arası belirsizdi. Sonra bizlere gelen ceza o zaman için yüklüdü. Şuan bile  1500  ler de felandır sanırım. Sonra çok kızdık tartıştık vb.Kim isyan etmez ama , haklısınız da işaretler yetersiz vb. neyse.. aradan bir kaç ay geçti.  İlgili polis memuru nöbet esnasında kalp krizi geçirip görev başında şehit olmuş. O zaman şehir içerisinden geçerken ayakta saygı ile karşıladık. Ne olursa olsun memurlarımız olmadan düzen olmaz. Düzen ve asayiş onlar olmadan yapılmaz. Dışarıya çıkamayız, cebimizde para gezemeyiz, otomobili bir, bırakıp evde rahat uyuyamayız. Arada sırada en yakın arkadaşımız ile bile tartışırız, memurlarda öyle. Onlar bizim bazen arkadaşımız, bazen öğretmenimiz, bazen koruyucu meleğimiz. Arada çürükler hep var, güven bozmasın o tipler .

  • Mucise Reis ;(22 Mart 2022 17:53

    Yaralı denir yordu ? ..Başlık değişmiş... Üzdünüz bizleri... Allah sevdiklerine sabır versin. Öyle bir Türkiye olsun ki, Şehit haberleri duymalayım... : (((