E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBinance'tan mahkemeye 'SEC' başvurusu---

Binance'tan mahkemeye 'SEC' başvurusu

Binance'tan mahkemeye 'SEC' başvurusu
15 Ağustos 2023 - 19:40 borsagundem.com

Binance, SEC'in bilgi taleplerinin "aşırı geniş" ve "gereğinden fazla külfetli" olduğunu öne sürerek, SEC'e karşı Columbia Bölge Mahkemesi'ne koruma emri başvurusunda bulundu

Kripto para borsası Binance, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na (SEC) karşı, bilgi taleplerinin "aşırı geniş" olduğu gerekçesiyle koruma emri için mahkemeye başvurdu.

Binance'in Columbia Bölge Mahkemesi'ne yaptığı başvuruda, SEC'in bilgi taleplerinin "aşırı geniş" ve "gereğinden fazla külfetli" olduğu öne sürüldü.

"BAM TRADING VE BAM MANAGEMENT YETERLİ BİLGİYİ SAĞLIYOR"

Kripto para Borsası, ABD'deki şirketleri BAM Trading ve BAM Management'in SEC'e zaten yeterli bilgi sağladığını savundu.

SEC, Haziran ayında, kripto para borsası Binance'in ABD'deki kuruluşları ile şirketin kurucusu Changpeng Zhao'ya 13 suçlamayla dava açmıştı.

BINANCE'A KARŞI YÖNETİLEN SUÇLAMALAR

Yöneltilen suçlamalar arasında, kayıt dışı borsaların ve takas acentelerinin işletilmesi, Binance.US platformunda alım satım kontrolleri ve gözetiminin yanlış beyan edilmesi ile menkul kıymetlerin kayıt dışı arzı ve satışı da yer almıştı.

Binance CEO'su CZ: 1000 kişiyi işten çıkarmadık

 

Binance, 1000'den fazla çalışanın işine son verdi

 

Binance'in pazar payı düştü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)