E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBinance, kurucusu Zhao'nun hisselerini azaltmak istiyor---

Binance, kurucusu Zhao'nun hisselerini azaltmak istiyor

Binance, kurucusu Zhao'nun hisselerini azaltmak istiyor
12 Mayıs 2023 - 08:00 borsagundem.com

Binance.US, kurucu Zhao'nun çoğunluk hissesini azaltmanın yollarını araştırıyor. Mart ayında ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu Binance ve CEO'su Zhao'ya dava açmıştı.

Information'ın bildirdiğine göre Binance.US ve kripto para borsasının kurucusu ve çoğunluk sahibi Changpeng Zhao, şirketteki hissesini azaltmanın yollarını arıyor.

Habere göre, aynı zamanda dünyanın en büyük kripto borsası Binance'in CEO'su olan Zhao, geçen yazdan beri hisselerinin en azından bir kısmını satmaya çalışıyor.

Mart ayında ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC), "yasadışı" bir borsa ve "sahte" bir uyum programı olduğunu iddia ettiği bir programı yürütmekten dolayı Binance ve CEO'su Zhao'ya dava açtı.

Haberde, o zamandan beri Binance.US yöneticlerinin, Zhao'nun hissesini azaltmanın şirketin ABD'li düzenleyicilerin gözündeki konumunu iyileştirmeye nasıl yardımcı olabileceğini tartıştığı da eklendi.

Binance.US yöneticileri, CFTC davasında Zhao'nun adı geçtiği için şirketin ABD'de sahip olmak istediği belirli düzenleyici lisansları çoğunluk sahibi olduğu sürece alamayabileceğinden endişe ediyor.

Binance 1,3 milyar dolarlık anlaşmayı iptal etti

 

Binance'e dava açıldı! Yatırımcılar panikte

 

CFTC, Binance’e dava açtı

 

Binance’in Kurucusu Zhao: Finansal çöküş yolda

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)