E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBilim Kurulu üyesinden uyarı: Kimse güvende değil ---

Bilim Kurulu üyesinden uyarı: Kimse güvende değil

Bilim Kurulu üyesinden uyarı: Kimse güvende değil
05 Ocak 2021 - 10:46 borsagundem.com

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Kovid-19 hastalığının atlatıp vücutlarında antikor oluştuğunu düşünenlerin rehavete kapılmamaları gerektiğini belirtti. Özlü, "Kimse güvende değil" dedi.

Sağlık Bakanlığı Korona virüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, korona virüsüne yakalanan birinin iyileştikten sonra tekrar hastalanmasının mümkün olduğunu söyledi.

REHAVETE KAPILMAMALILAR

Prof. Dr. Özlü, “İnsanlarda büyük çoğunlukta antikor oluşuyor ama bazıları ikinci kez hasta olabiliyor. Bu durumun birçok örneği var. Korona virüsü salgınında hastalığı atlatanların vücutlarında antikor oluştuğunu düşündükleri için rehavete kapılmamaları gerekir. Kimse güvende değil, tedbirlere uymak lazım. Genel itibarıyla kaliteli iyi bir uyku uyumak gerekiyor. Sıvı tüketimi, dengeli ve sağlıklı beslenmek de oldukça önemli. Hareketli bir yaşamınızın olması da bağışıklığı güçlendirir” ifadelerini kullandı.

GOZDE: Satış beklentisi gerçekleşti

 

Bitcoin rallisi 2021 piyasalarının sinyallerini veriyor

 

Bitcoin için 146 bin dolar tahmini

 

Borsa İstanbul'da toparlanma çabası

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)