E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin için 146 bin dolar tahmini---

Bitcoin için 146 bin dolar tahmini

Bitcoin için 146 bin dolar tahmini
05 Ocak 2021 - 10:02 borsagundem.com

Rekor üstüne rekor kırarak 34 bin dolara kadar yükselen Bitcoin için rekor fiyat tahminleri gelmeye başladı.

Yatırım bankası JPMorgan analistleri uzun vadede Bitcoin fiyatının 146 bin görebileceğini düşünüyor. JPMorgan Chase & Co.'ya göre Bitcoin, Dalgalanma akımında altınla rekabet ettiği için uzun vadede önemli kazanç potansiyeline sahip olabilir.

Nikolaos Panigirtzoglou liderliğindeki stratejistler, Bitcoin'in yaklaşık 575 milyar dolarlık piyasa kapitalizasyonunun, borsada işlem gören fonlar veya külçe ve madeni paralar yoluyla altına yapılan toplam özel sektör yatırımına denk gelmesi için 4.6 kat artışla146 bin dolarlık teorik Bitcoin fiyatı gerekeceğini yazdı. Ancak bu tahmin, daha fazla kurumsal yatırımı teşvik etmek için Bitcoin'in volatilitesinin yakınsamasına bağlı ve bu biraz zaman alacak bir süreç.

UZUN VADELİ BİR HEDEF

Strateji uzmanları, "Alternatif 'bir para birimi olarak dışlaması, Bitcoin için uzun vadede büyük bir avantaj geliyor. Bununla birlikte," Bitcoin ile altın arasındaki dalgalanmalarda bir yakınsamanın hızlı bir şekilde gerçekleşmesi olası değil ve aklımızdaki çok yıllık bir süreç. Bu, 146 bin doların üstünde teorik Bitcoin fiyat hedefinin uzun vadeli bir hedef ve bu yıl için sürdürülemez bir fiyat hedefi olarak görülmesi gerekiyor. "Dedi.

Borsa İstanbul'da gerileme

 

Asya borsaları endişelere yenildi

 

Şirketiniz teknik iflasa girmiş olabilir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)