E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBiden ve Putin, Suriye'yi görüştü---

Biden ve Putin, Suriye'yi görüştü

Biden ve Putin, Suriye'yi görüştü
09 Temmuz 2021 - 22:36 borsagundem.com

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Suriye'deki mültecilere insani yardım ve ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin veri tabanına yönelik Rusya'nın düzenlediği iddia edilen siber saldırıları görüştü

ABD Başkanı Joe Biden'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in telefon görüşmesine ilişkin Beyaz Saray'dan bir yazılı açıklama yapıldı:

Liderler, bugün Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde Suriye'ye sınır ötesi insani yardımın oy birliğiyle yenilenmesine yol açan ABD-Rusya Zirvesi'nin ardından iki ülkenin ilgili ekiplerinin ortak çalışmalarını takdirle karşıladı.

Siber saldırılar da konuşuldu

Biden'ın Putin ile Rusya merkezli grupların ABD'ye ve dünyadaki diğer ülkelere yönelik siber saldırıları da konuştuğu belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Başkan Biden, Rusya'nın faaliyet gösteren bilgisayar korsanlarını engellemek için harekete geçmesi gerektiğinin altını çizdi ve korsanların oluşturduğu daha geniş tehdide karşı koymayı sürdürmeye kararlı olduğunu vurguladı. Başkan Biden, ABD'nin bu süregelen meydan okuma karşısında halkını ve kritik altyapısını savunmak için gerekli her türlü eylemi yapacağını yineledi.

 

ABD Başkanı Biden'dan Afganistan açıklaması

 

Putin'den Afganistan açıklaması: Destek vermeye hazırız

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azılı solcu10 Temmuz 2021 19:09

    afganistanda,libyada,suriyede,ırakta,azerbaycanda ne işimiz var.Ankarada oturup düşmanın bize saldırmasını beklesek daha doğru bir strateji olmaz mı?sayın kemal bey iktidar ve başkan olduğunda katar başta olmak üzere tüm bu bölgelerden çekileceğimizi ve yerinde savunma stratejisi uygulayarak düşmanı perişan edeceğimizi düşünüyorum.bu stratejiyi uygulasaydık terör çoktan bitmişti. her şey güzel olucak.ankara ve istanbullu yurttşlarımız 2019 seçimlerinden sonra yaşadıkları refahı ,huzuru,mutluluğu yiğit CHP ye borçludur.

  • Vatandaş10 Temmuz 2021 11:05

    ABD Rusya Çin i yöneten mafyalar ile yerli ve milli işbirlikçi hükümetlerinin sonu gelmez

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU10 Temmuz 2021 00:57

    BM 5 daimi üyesi aslında hepsi aynı.yalandan döğüşür gibi yaparlar hiç bir zaman bunlar kavga etmezler.dünya korkutup silah satarlar ve kaynaklarına çökerler.bu da bir örnektir bizlere.

  • mtu09 Temmuz 2021 23:56

    .... böyle işin biz ne diye girdik oralara bunca şehit verdik. bize soran bile yok. afganistandan rahat çıkmak için de bizimle 15dk konuşuyorlar sevinelim yahu