E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBeyoğlu'nda çete savaşları---

Beyoğlu'nda çete savaşları

Beyoğlu'nda çete savaşları
03 Haziran 2020 - 15:30 borsagundem.com

Beyoğlu'nda iki çete arasında sokak ortasında yaşanan silahlı çatışmalara ait güvenlik kameraları ortaya çıktı. Kalaşnikof ve pompalı tüfeklerle birbirlerine saldıran iki çetenin çökertilmesi için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Beyoğlu'nda üç ayrı olayda uzun namlulu silahlarla birbirlerine saldıran iki çete arasında yaşanan çatışmalara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

PUSUYA DÜŞÜRÜP ÇAPRAZ ATEŞE TUTTULAR

Silahlı çatışmalardan ilki Kasımpaşa, Zincirlikuyu Caddesi üzerinde 22 Ocak günü gece saatlerinde yaşandı. Lüks bir otomobili pusuya düşüren 4 çete üyesinin pompalı tüfeğinde olduğu silahlarla otomobil içerisindeki kişiyi çapraz ateşe aldığı anlar güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Dört kişinin otomobile düzenlediği silahlı saldırı sırasında yoldan geçen bir kişinin can havliyle kaçışı da güvenlik kameralarına yansıdı. Saldırı sonucunda yaralanan otomobil sürücüsünün ise kendi imkanlarıyla hastaneye giderek tedavi altına alındı.

HUSUMETLİ OLDUKLARI KARŞI TARAFA KALAŞNİKOFLARLA SALDIRILAR

Kaptanpaşa Mahallesi'nde yaşanan ikinci çatışmaya ait görüntülerde yaşananlar güvenlik kameralarınca kaydedildi. Kameraya yansıyan görüntülerde çete üyelerinin kalaşnikof silahlarla karşı taraftaki kişilere düzenleyip 1 kişiyi yaraladığı saldırı anları görülüyor. Fetihtepe Mahallesi'nde yine aynı gruplar arasında yaşanan 3'üncü olayda da 1 kişi yaralandı.

ÇETE LİDERLERİ HALEN ARANIYOR

Beyoğlu'nda 3 farklı olayda 3 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı çatışmaların ardından düzenlenen operasyonda saldırılara katılan çete üyelerinden 4'ünün yakalandığı ancak çete liderlerinin halen arandığı öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Murat03 Haziran 2020 20:57

    Bunlar terörist veya itçetesi. Bunları olay yaptıkları meydanda asacaksin ibret olsun. Şerefsiz halk dusmanlari yok edeceksin. Bunları tektek bulsan kedi olurlar şerefsizler. Soysuzlar

  • Atak03 Haziran 2020 18:37

    Memleketin hepsi melek değil çok kanı sütü bozuklarda var devletin sert bir şekilde bu itlerin kafasını kopartması şart toplumun düzenini huzurunu bozan çalışmadan yada gayri meşru koşturan kişilerin devlet başını ezmelidir

  • HASAN TOSUN03 Haziran 2020 16:15

    BU EŞKİYALARA DEVLET NEDEN GÖZ YUMUYOR DEMEKKİ KANUNLAR LASTİK YADA BALONKİ CESARET EDİYORLAR KANUNLAR BALYOZ OLSAYDI KİMSE CESARET EDEMEZDİ,DEMOKRASİ DİYE DİYE MEYDANI EŞKİYALARA BIRAKIR OLDUK,DEMOKRASİ O DEĞİL,DEMOKRASİ MAZLUMA ŞEVKAT EŞKİYAYA YUMRUKTUR,AKSİNE EŞKİYALARA ŞEVKAT MAZLUMA YUMRUK OLDU,MEZXLUM HAKKINI ARAYAMIYOR EŞKİYA İSE HER NANEYİ YİYOR POLİS TUTUKLUYOR SAVCI HAKİM SERBEST BIRAKIYOR BU NEİŞTİR,AKLINIZI BAŞINIZA ALIN SOKAKLAR YÜRÜNMEZ HALE GELİYOR.

  • kaktust03 Haziran 2020 15:55

     çete  ve organize suç örgütleri , aflarla dışarı salınıyor,bu insanlık suçu işleyen kan emicilerin içeride kalma korkusu yok,benim düşüncem bu

  • r03 Haziran 2020 15:55

    otomatik silahın ne işi var ? teröristlerde olur o ancak. yuh diyorum... istanbulda hemde...