E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBeyaz Saray'dan göçmen çocuklar için basına ilk izin---

Beyaz Saray'dan göçmen çocuklar için basına ilk izin

Beyaz Saray'dan göçmen çocuklar için basına ilk izin
25 Mart 2021 - 06:30 borsagundem.com

Beyaz Saray, basının Meksika sınırındaki göçmen çocukların tutulduğu yerlere girmesine ilk kez izin verdi

Beyaz Saray, Kongre üyelerinin yaptığı ziyaret esnasında Meksika sınırındaki göçmen çocukların tutulduğu yerlerde basının görüntü almasına ilk kez izin verdi.

ABD'de, ülkeye yasadışı yollarla gelen refakatsiz çocukların sayısının her geçen gün artması ve Joe Biden yönetiminin tutumu tartışılmaya devam ediliyor.

Beyaz Saray yetkilileri ve ABD Kongre üyelerinden oluşan bir grup bugün, Teksas'taki "Carrizo Springs" isimli göçmen merkezini ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Beyaz Saray da ilk kez çocukların tutulduğu merkezlere basın mensuplarının girmesine izin vermiş oldu.

Ancak söz konusu tesisin, ABD Sağlık ve İnsani Hizmetler Bakanlığına bağlı olduğu ve çocukların büyük kısmının tutulduğu ABD Gümrük ve Sınır Muhafaza birimine bağlı tesislere hala basının girmesine izin verilmediği kaydedildi.

Öte yandan söz konusu merkezde tutulan çocukların Kovid-19 salgınından korunacak ortamda olmadığına ve merkezin gitgide kalabalıklaştığına dikkat çekildi.

Biden göçmenlerden çabuk bıktı: Buraya gelmeyin

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)