E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBiden göçmenlerden çabuk bıktı: Buraya gelmeyin---

Biden göçmenlerden çabuk bıktı: Buraya gelmeyin

Biden göçmenlerden çabuk bıktı: Buraya gelmeyin
17 Mart 2021 - 07:01 borsagundem.com

Selefi Trump'ın göçmenlere karşı tutumundan geri dönüş adımları atan Biden, Meksika kaynaklı göçmen akışına sert çıktı. Biden göçmenlere, "Şehrinizi, kasabanızı bırakmayın. Buraya gelmeyin" diye seslendi

ABD Başkanı Joe Biden, Pennsylvania eyaletine yaptığı ziyaret sırasında ABC News sunucusu George Stephanopoulos'a mülakat verdi.

Son günlerde Meksika sınırında yaşanan yasa dışı göçmen krizine yönelik soruları yanıtlayan Biden, "Göçmenlere net bir şekilde şu mesajı verebilirim; buraya gelmeyin. Şehrinizi, kasabanızı ya da toplumunuzu bırakmayın." ifadelerini kullandı.

Biden, ülkeye gelen yasa dışı göçmenlerin birçoğunu geri gönderdiklerini söylerken, Stephanopoulos, "Göçmen geçişlerindeki bu artışı tahmin etmemek bir hata mıydı?" diye sordu. Biden, bu soruya "Her şeyden önce şunu bilmelisiniz ki son 2 yıldır, 2019 ve 2020'de de bir artış vardı." yanıtını verdi.

Stephanopoulos'un Meksika sınırındaki durumunun kötüleşme ihtimalini sorması üzerine de Biden, "Evet, bu olabilir." dedi. 

"Bence bu işin sonunda Cuomo yargılanacak"

Biden, New York Valisi Andrew Cuomo'ya yönelik son dönemde gündeme gelen taciz iddialarına değinen Stephanopoulos'un "Biliyorum Cuomo'ya yönelik soruşturmanın sürmesini istiyorsunuz. Bu soruşturma sonunda Cuomo suçlu bulunursa sizce istifa etmeli mi?" sorusuna "Evet etmeli. Bence bu işin sonunda Cuomo yargılanacak da." karşılığını verdi.

ABD'de 11 milyon yasa dışı göçmene yeşil kart

 

ABD'den sınırda çocuklarından ayrılan göçmenlere izin

 

Beyaz Saray'dan Meksikalı göçmenlere dönün çağrısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Atakan17 Mart 2021 22:34

    Hatadan çabuk dönmüş haklı olarak çünkü mülteci demek yüktür

  • turan17 Mart 2021 10:18

    adam enayimi vatan hainlerini niye ülkesine alsın bizmiyiz bunların gittiği yere kıtlık bereketsizlik çıkar vatananı satan vatansız ekmeksiz bunlar vay bizim halimize