E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'tan Fikret Orman'a tazminat davası---

Beşiktaş'tan Fikret Orman'a tazminat davası

Beşiktaş'tan Fikret Orman'a tazminat davası
02 Ağustos 2022 - 09:32 borsagundem.com

Beşiktaş, KMPG raporlarının ardından eski başkanlardan Fikret Orman'a zarar davası açtı. Fikret Orman, hakkında açılan dava ile ilgili açıklama yaptı.


Beşiktaş, KMPG raporlarının ardından eski başkanlardan Fikret Orman'a zarar davası açtı. Fikret Orman, hakkında açılan dava ile ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş Kulübü, bağımsız denetim firması KMPG'ye hazırlatılan 10 yıllık denetleme raporunun ardından Fikret Orman'a 7 milyon 384 bin TL'lik dava açtı. Ajansspor'un haberleştirildiği dava dilekçesine göre Fikret Orman döneminde fatura kesilmiş ancak ilgili hizmetler gerçekleştirilmemiş.

Dava dilekçesinde, “Fikret Orman sadakat ve özen yükümlülüğünü ihlal etmiştir” denilirken yüksek faturalarla kulübün zarara uğratıldığı belirtildi. Bu davanın devamında pek çok başka dava açılacağı öğrenildi. Başkan Ahmet Nur Çebi döneminde açıklanan KMPG'nin raporunda 102 milyon Euro'luk ‘İstisnai durum' tespit edildiği duyurulmuştu.

"Ahmet Nur Çebi'nin gerçek yüzünü size göstereceğim”

Fikret Orman, açılan davaya yönelik açıklamada bulundu. Spor Gecesi YouTube hesabına konuşan Fikret Orman, eski yol arkadaşı Ahmet Nur Çebi'ye yönelik “Benim hakkımda açtığı ve açacağı davaları toplasanız sivilce dahi etmez. Çok yakında Ahmet Nur Çebi'nin gerçek yüzünü size göstereceğim” ifadesini kullandı.

Beşiktaş'ın eski yıldızı Manuel Fernandes'den gazeteciye saldırı

 

Beşiktaş'tan ek kombine açıklaması

 

HDP Beşiktaş ilçe başkanı terörden gözaltında

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran02 Ağustos 2022 11:11

    Bak sen şu işe  ''Ahmet  Nur Çebi nin gerçek yüzünü'' gösterecekmiş.  Babanızın mirasını mı paylaşamıyorsunuz?  Portekiz Milli takımını transfer edip onca borç ile takımı bırakıp giden belli.  Bunlar buzdağının görünen yüzüne benziyor.  Bu transfer sektör haline gelmiş!  İşin içinde sadece futbol ve kulüp arasındaki alışverişten çok farklı menfaat guruplarına kadar bulaşmış görünüyor.  Yoksa ısrarla yaşı 33-36 futbolcu guruplarına büyük paralar vermenin bir mantığı yok.